NAKON MASOVNOG UBISTVA NAPUSTIO SRBIJU: Bivši zadrugar je bio najbolji prijatelj Uroša Blažića, evo gde je sada

 NAKON MASOVNOG UBISTVA NAPUSTIO SRBIJU: Bivši zadrugar je bio najbolji prijatelj Uroša Blažića, evo gde je sada

Foto: Mup/Srbija Danas/ATA Images

Bivši takmičar “Zadruge”, Nikola Đorđević bio je prijatelj sa ubicom iz Donje Dubone koji je usmrtio više osoba.

O bliskom odnosu učesnika rijalitija sa Urošem Blažićem svedoče zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram (detaljnije OVDE).

Bivšeg takmičara “Zadruge” smo kontaktriali kako bi dobili komentar na užas koji se dogodio u blizini Mladenovca i kako bi nam nešto više otkrio o odnosu sa ubicom Urošem Blažićem. Međutim, Đorđević bio je izrazito koncizan u svom odgovoru (detaljnije OVDE).

Nikola je od tada van Srbije a sada se oglasio na društvenoj mreži Instagram:

Foto:Instagram printscreen/nikoladjordjevic

Sudeći po fotografiji, Nikola se nalazi u Dubrovniku, u Hrvatskoj trenutno.

Bivša zadrugarka Sofija Una Manić iznela jezive detalje susreta sa Urošem Blažićem – Bio je nasmejan i pažljiv…

U emisiji “Između dve vatre” autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je bivša zadrugarka Sofija Una Manić,  koja je šokirala kada je otkrila da je provela noć sa masovnim ubicom samo par dana pre masakra, kada je bila u klubu sa prijateljima, a on je bio u ulozi obezbeđenja sa bivšim zadrugarom i najboljim prijateljem, bivšim zadrugarom Nikolom Đorđevićem.

Sofija Una je otkrila da je bila u šoku kada je na televiziji čula za masovni pokolj i poteru za Blažićem, te da je na vezi bila sa Nikolom Đorđevićem sve do momenta njegovog hapšenja.

Foto:SrbijaDanas/Saša Džambić

 Dopisivali smo se i samo su prestale poruke da dolaze, tad je bio uhapšen – rekla je Manićeva u emisiji “Između dve vatre”o navodnom hapšenju Nikole Đorđevića, koji je kako ona kaže, takođe priveden budući da je najbolji prijatelj Blažića.

Bez zadrške, govorila je o radnjama koje su prethodile ovom zločinu ogromnih razmera, te da je i sama srećna što je ostala živa:

– Imala sam sreće, mogao je to veče da pukne i uradi to, mogla sam ja sada da budem tamo negde gore, kao njegova žrtva, osetila sam da mi nije mesto tu – rekla je Manićeva, pa progovorila o motivu Blažića da počini stravičan zločin:

– On je imao ogroman višak kilograma i Nikola mi je pričao da su ga dosta zbog toga omalovažavali, njih dvojica su gajili istu strast prema motorima i Nikola mu je pomogao da zaradi radeći obezbeđenje, trenirao je, ali motiv je, kako sam čula, omalovažavanje, a taj utisak sam i ja stekla. Bio je nasmejan i pažljiv, nikad ne bih mogla da pretpostavim šta će se dogoditi, srećna sam što sam ovde. – šokirala je izjavom Sofija Una.

SVAKE SREDE U 20h EKSKLUZIVNA EMISIJA “IZMEĐU DVE VATRE”, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.