NAKON KRVAVOG PIRA U RIPNJU STOJAN JE URADIO JEZIVU STVAR Ušao u kafić i izgovorio ove reči – onda ga je opkolila policija (FOTO)

 NAKON KRVAVOG PIRA U RIPNJU STOJAN JE URADIO JEZIVU STVAR Ušao u kafić i izgovorio ove reči – onda ga je opkolila policija (FOTO)

Foto: Društvene mreže/Shutterstock

Osumnjičeni ubica Stojan Ilić (38) uhapšen je Ripnju, i to posle kraćih pregovora, samo dva sata nakon što je počinio užasan zločin.

Stojan Ilić (38), koji se sumnjiči da je juče nešto posle 14 sati u beogradskom naselju Ripanj nožem izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, pre krvavog pira u kući, kako se sumnja, silovao je i ubio njihovu šesnaestogodišnju ćerku, odnosno unuku! Ilić je uhapšen nepuna dva sata kasnije na obodu naselja.

– Sumnja se da je osumnjičeni najpre silovao i ubio maloletnicu (16) i njeno telo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće, gde je nožem pokušao da ubije i njenu familiju – majku, ujaka i babu. Oni su hospitalizovani – pokazali su prvi rezultati istrage.

Izbacio telo kod pruge

Prema nezvaničnim informacijama, Stojan je tinejdžerku presreo na putu, uvukao je u automobil i potom je silovao. Sumnja se da ju je potom izbo nožem i bacio pored puta u šipražje. Inače, ubica je dobro poznavao porodicu i gotovo svakodnevno je dolazio kod njih u kuću.

– Ilić je, navodno, juče i pre podne dolazio u kuću komšija, ali u njoj nikoga nije zatekao. Međutim, kada se vratio oko 14 sati, nasrnuo je na majku devojčice, bacio je na pod i posekao, potom je napao devojčicinu babu i ubadao je u glavu, a onda i ujaka devojčice, koji je u dvorištu cepao drva. Iako je imao sekiru u rukama, ujak mu se nije suprotstavio, jer nije ni mogao da pretpostavi šta se dogodilo – kaže sagovornik Kurira, i dodaje da je pomahnitali Stojan potom pojurio i mlađu sestru ubijene, ali je ona uspela da pobegne iz dvorišta i sakrije se u žbunju.

Prema nezvaničnim informacijama, u kući je, kada je Stojan uleteo, bilo još dvoje male dece napadnute porodice.

– Sakrili su se ispod kreveta, a on je seo u crni “polo”, pojurio najstariju devojčicu koju je zatekao u kući, ali kako je nije sustigao, nastavio je da vozi dalje, do lokalne kafane – opisuje meštanin Ripnja dramu koja se odvijala.

Pre nego što ga je policija uhapsila, Stojan je došao u kafić i pretio da će se ubiti. Nismo znali šta se pre toga dogodilo, ali je ubrzo izašao i zaključao se u “polu”. Počela je da pristiže policija i tek smo tada saznali da je ubio devojčicu – kaže meštanin Ripnja. Kako navode, tu ga je policija opkolila u uhapsila.

Foto: Privatna arhiva

Komšija kaže i da se Stojan neobično ponašao u poslednja tri dana, ali i da je ceo vikend proveo u kući porodice čiju je ćerku ubio.

– Oni su se družili i ubica je praktično radio kod njih, pomagao im je oko kućnih poslova. Jutros sam ga sreo, normalno se ponašao i ništa nije ukazivalo na tragediju koja se nekoliko sati kasnije dogodila – šokiran je meštanin Ripnja. Ubica tinejdžerke i porodica koju je napao, kako kaže, godinama su bili bliski, žive u komšiluku, a Stojanova ćerka i devojčica koju je ubio išle su zajedno u razred.

Porodica i komšije ubijene devojčice juče su nemo posmatrali mesto na kom su policija i zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu vršili uviđaj.

Ćerko moja – prolamao se povremeno krik očajne majke, koja je lakše povređena, pre nego što ju je Hitna pomoć odvela.

Deda devojčice ispričao je i da ga je juče pre podne Stojan odvezao svojim automobilom do autobuske stanice i da ništa nije ukazivalo na zlo.

Ja bih ga sad ubio

– Dolazio je kod nas, pio kafu, odvezao me je na autobus, ne znam šta bih mu uradio da sam ga uhvatio, pa nek je i 100 policajaca ovde ja, bih ga sad ubio! – rekao je deda.

Osumnjičenom je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Meštani

Bio je opsednut crnom magijom!

Meštani Ripnja, zatečeni krvavom tragedijom, ispričali su juče za Kurir da je ubica u poslednje vreme bio opsednut vradžbinama i crnom magijom. – Mislim da je umislio da mu je ova porodica nešto vračala – kaže komšija i dodaje da je porodica ubijene devojčice vredna porodica, koja se bavi teškim fizičkim poslovima da bi preživela. Za Stojana I. kažu da do sada nije pravio veće probleme, ali da je bio hapšen zbog krađe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *