Nakon iznenadne smrti muža, Nikolina objavila sliku iz BOLNICE – Krvarenje u mozgu, stanje pogoršano!

 Nakon iznenadne smrti muža, Nikolina objavila sliku iz BOLNICE – Krvarenje u mozgu, stanje pogoršano!

Foto: Srbija Danas

Nikolina Pišek se još uvek nije oporavila od tragedije koja ju je zadesila iznenada, kada joj je preminuo suprug Vidoje Ristović, a sada je objavila potresnu sliku iz bolnice, na kojoj je njena majka. 

– …I moja majka mogla je platiti glavom. Pre više od tri nedelje dovedena je na hitnu u KBC Rebro u stanju potpune konfuzije i smetenosti. Osoblje se, sasvim ispravno, fokusiralo na potencijalno terminalno i akutno stanje – krvarenje u mozgu. Eliminisano je. Pacijent je poslat kući. No, stanje moje majke se pogoršava. Jedva prepoznaje mene i brata, i to je otprilike to – napisala je voditeljka. 

Nikolina Pišek
Foto: Srbija Danas


– Primaju me u hitni prijem, objašnjavam da je imunokompromitirani bolesnik koji je u kratkom vremenu doživeo više ozbiljnih stresova – smrt supruga i zeta, medijski teror koji mene i nju posredno skrnavi po medijima uprkos nepostojanja ijedne moje izjave.
Srećom, tu priča dobija novi obrt. Barem za moju majku. Majku u teškom stanju smeštaju na KBC Rebro, u rekordnom roku rade sve pretrage, pokreće se složeni dijagnostički aparat – bez ikakvog traženja veze ili protekcije.

– Sumnja se na ishemijski moždani udar, na autoimuni proces, na promene usled epileptičnog napada, na meningitis ili encefalitis – moja majka dobija logopeda koji radi s njom u bolnici. Da skratim priču, divno i profesionalno osoblje Neurologije 4 predvođeno u ovom slučaju izuzetno predusretljivim i stručnim lekarom i u pravo vreme da moja majka, nakon preboljenog virusnog encefalitisa u najkraćem roku napusti bolnicu – napisala je Pišekova u opširnoj objavi.

Tanja Savić o poseti vidovnjaku i verovanju u crnu magiju