Nakon dijagnostifikovanja KARCINOMA PREKINUTA rijaliti karijera: Zbog lošeg stanja je nema u “Eliti”

 Nakon dijagnostifikovanja KARCINOMA PREKINUTA rijaliti karijera: Zbog lošeg stanja je nema u “Eliti”

Foto: Srbija Danas/Youtube printscreen/ Zadruga Official

Rada i Rade Savić, bračni par koji je stekao slavu učešćem u rijaliti formatima, počevši od Velikog Brata pa sve do Zadruge u kojoj su poslednji put do sada učestvovali, nemaju trenutno nimalo glamurozan život kakav se očekivalo da vode obzirom na popularnost.

Tužna sudbina je i takva, da su oboje oboleli od teške bolesti, te da sada biju bitku za ozdravljenje koja je izrazito teška, budući da je protivnik u velikom broju slučajeva teško pobediv. No, da ne budemo pesimistični.

Rada i Rade Vasić

Rada je često govorila o tome kako teško žive i da gotovo nemaju novca za egzistenciju, što je dirnulo i rastužilo ljubitelje njihovog rada u medijskom životu.

Prilično su se namučili kako bi svoju decu prehranili i obezbedili, ali bolest im je onemogućila da na ovaj način ostvaruju prihod, što im je teško palo. To je i glavni razlog zbog kojeg ih ne gledamo u “Eliti”.

Mnogi pak sa druge strane nemaju uopšte svest o tome da su njih dvoje bolesni i da vode tešku borbu, ali polako javnost saznaje koliko im je pomoć i podrška potrebna.

 Nisam znala da su Rada i Rade bolesni – glasila je rečenica u opisu fotografije koju je podelila jedna fan stranica.

Verujemo da će Vasići pronaći snagu i izboriti se sa opakom bolešću, koja sve više uzima maha.

Rada Vasić

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže