NAJVEĆI SKANDAL-MAJSTOR NE ULAZI U “ZADRUGU 7 ELITA”! Zbog ovoga sezona počinje BEZ NJE, isplivali detalji

 NAJVEĆI SKANDAL-MAJSTOR NE ULAZI U “ZADRUGU 7 ELITA”! Zbog ovoga sezona počinje BEZ NJE, isplivali detalji

Starleta Maja Marinković estetskim zahvatima promenila je lični opis, i od jedne prosečne devojke nastala je lepotica sa crtama lica kakve svaka tinejdžerka želi, a sada je rešila da uradi još jednu intervenciju.

Kako “Blic” navodi,  na red je došlo povećanje zadnjice silikonom. Maja će navodno u gluteus staviti 500 kubika ovog materijala!

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Maja opet ide pod nož. Ovoga puta želi da poveća zadnjicu. O tome je pričala i u “Zadruzi”. Ona kada tako nešto fiksira u svojoj glavi, to mora i da ostvari. Maja želi da ugradi 500 kubika i smatra da će tada njeno telo biti savršeno – kaže izvor za “Blic”.

Kako tvrdi izvor za pomenute medije, Marinkovićeva neće ući u “Zadrugu 7 Elite” sve do oporavka od intervencije, a svi mogu da pretpostave da podlivi i bolovi nakon operacije mogu biti nesnosni.

Maja Marinković
Foto: YouTube/HYPE TV

– Ulazi u “Zadrugu 7”, to je dogovoreno. Samo neće moći od početka da bude učesnik zbog operacije. Maja će u “Elitu” ući dve nedelje nakon intervencije, toliko će i trajati njen oporavak – istakao je dobro obavešten izvor za “Blic”.

Inače, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 evra, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve…

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas

Većinu tog novca dao joj je tata Radomir Marinković Taki.

Maja Marinković, Radomir Taki Marinković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi – rekao je za medije Taki.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.