“NAJTUŽNIJA SLIKA U MOM ŽIVOTU” Voditelj Zadruge slomljen TRAGIČNOG GUBITKA – Marko Đedović u suzama

 “NAJTUŽNIJA SLIKA U MOM ŽIVOTU” Voditelj Zadruge slomljen TRAGIČNOG GUBITKA – Marko Đedović u suzama

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Na današnji dan navršava se prvih godinu dana od tragične smrti novinarke i prve supruge predsednika Republike Srbije Aleksandra VučićaKsenije Vučić. 

Osim najbližih članova porodice, na Novo groblje stigli su i Ksenijini prijatelji i kolege, a među njima je i novinar, nekadašnji zadrugar i sadašnji voditelj ovog rijalitija, Marko Đedović

Marko nikada nije krio da je bio blizak prijatelj sa preminulom Ksenijom, a mesecima unazad na svom Instagramu je objavljivao njene fotografije uz emotivne poruke. 

Marko Đedović
Foto: e-stock/Časlav Vukojičić

Podsećanja radi, Ksenija Vučić preminula je 29. januara 2022. godine, u 56. godini, u svom domu. Iza sebe je ostavila ćerku Milicu i sina Danila, koje je dobila u braku sa Aleksandrom Vučićem.

– Nikada nisam mislio da će ovako izgledati najtužnija slika u mom životu… Kada smo govorili da ćemo zauvek ostati prijatelji nisam mislio na ovakav način… Ne znam jesam li srećan što sam imao takvog prijatelja ili tužan što ga više nemam – napisao je jednom prilikom Marko o Kseniji. 

Preko 30 godina je radila kao novinarka, a karijeru je započela na Studiju B, da bi poslednje godine provela vodeći neke od najgledanijih političkih emisija u okviru kanala televizije Pink. 

Ksenija Vučić
Foto: Srbija Danas

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.