NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA “Zadruge”! Anđelin BIVŠI DEČKO je JEDINI znao Dejanovo opredeljenje, a nikada nije PROGOVORIO!

 NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA “Zadruge”! Anđelin BIVŠI DEČKO je JEDINI znao Dejanovo opredeljenje, a nikada nije PROGOVORIO!

Dejan Dragojević nedavno je šokirao javnost priznanjem da je već 4 godine u islamu, ali i video snimcima iz Meke koje je redovno postavljao na svoj Instagram profil.

Dok je bio u “Zadruzi” kao učesnik, tema njegove vere bila je skoro svakodnevna, ali on nije želeo javno da se izjašnjava.

Dejan Dragojević
Foto: Instagram Printscreen/dejan_dragojevic_official_


Sa bivšom ženom koja je tvrdila da je preuzeo njenu veru, često se svađao, ali i svima koji su ga pritiskali da prizna.

Podsećanja radi, Menasur Ajdarpašić i Dejan su imali mnoštvo razmirica, a samo je jedan dan bio presudan da sve zaborave i ostave iza sebe.

Mensur Ajdarpašić
Mensur Ajdarpašić
Foto: Srbija Danas

Na dan velikog praznika, Bajrama, njih dvoje su se zagrlii, čestitali i od tada držali zajedno. Svima je u tom trenutku bilo sumnjivo to što ga je Mensur nazvao “paša”, ali i način na koji je Dejan izgovorio reči koje su, većini koji nisu u islamskoj veri, potpuno nepoznate.

Mnogima je njihov odnos bio zagonetan, jer su se naglo pomirili i do kraja držali zajedno, te se sluti da je Dejan to direktno ili indirektno priznao Mensuru baš na Bajram, te se od tada sve promenilo.

Kako Dalili Dragojević ništa nije promicalo, u jednoj od svađa je prebacila Mensuru pomirenje i zahtevala da prizna “Zašto je Dejan njemu brat”, ali je Ajdarpašić menjao temu i nikada nije dao odgovor, iako je sada jasno da je sve vreme znao ali nije želeo da ga oda.

Za zadrugara Mensura Ajdarpašića se kasnije ipostavilo da je bio sa Anđelom Đuričić u vezi, što je ona delom demantovala.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.