NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA VLASNIKA MENJAČNICE U VETERNIKU: Policija traga za tri muškarca – OVO ih je odalo

 NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA VLASNIKA MENJAČNICE U VETERNIKU: Policija traga za tri muškarca – OVO ih je odalo

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Kako se saznaje, potraga se pored pronalaženja osumnjičenog, kojeg su snimile i kamere kada je na Adicama u utorak uveče u kolima izudarao i izbo Janićijevića, fokusirala i na pronalaženje dvojice muškaraca koji su se raspitivali u Urgentnom centru o zdravstvenom stanju vlasnika menjačnice.

Naime, istraga je utvrdila da su dvojica za sada nepoznatih muškaraca dok je policija tek počinjala uviđaj na parkingu u Novoj 34 nedaleko od autosalona i restorana gde je pronađeno telo ubijenog, došli u Urgentni i pitali o tome da li je Janićijević primljen i da li je živ.

Policiji su iz Kliničkog centra Vojvodine predali video zapise sa nadzora u Urgetnom i sada se utvrđuje ko su ti muškarci jer postoji mogućnost da su saučesnici koje je ubica poslao da provere da li je njegova žrtva preminula kako bi znao šta dalje da radi.

Dnevnik navodi da je obukcija koja je završena pokazala da ubijeni izboden i ostavljen da umre pored puta. Na telu su pronađene povrede od fizičkog sukoba, kao i tri ubodne rane.

Podaci iz istrage do sada su pokazali, da je ubijeni u utorak bio u svojoj menjačnici u Hadži Ruvimovoj i oko 17 časova otišao. Nezvanične informacije su da je prijateljima rekao da je dobio poruku da se nađe sa nekim kako bi zameno novac, što je nešto što je redovno radio.

Do sada nije utvrđeno zbog čega je sastanak bio u mračnom i skrivenom mestu u ulici Nova 34, a policija tek treba da utvrdi motive i šta je dovelo do sukoba u kolima.

Podsetimo da su telo vlasnika menjačnice oko 20.15 časova pored njegovog Fijata 500l pronašli prolaznici i o tome obavestili policiju, dok je Hitna pomoć po dolasku mogla samo da konstatuje smrt.

Na osnovu snimka sa nadzorne kamere sa obližnjeg objekta ustanovljeno je da je došlo do sukoba dva muškarca i da onda napadač izašao i izvukao ubijenog iz vozila, zadao mu još nekoliko udara i ostavio telo pored i otišao.