NAJNOVIJE INFORMACIJE: Saopšteno u kakvom su stanju Mitrović i Vlahović!

 NAJNOVIJE INFORMACIJE: Saopšteno u kakvom su stanju Mitrović i Vlahović!

Manje od dve nedelje ostalo je do početka Svetskog prvenstva u Kataru, odnosno 16 dana do prve utakmice koju će reprezentacija Srbije odigrati, a prvi rival će nam biti Brazil. Ono što sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji pomalo brine ovih dana jesu povrede naših napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, pa se iz dana u dan postavlja pitanje da li će njih dvojica biti potpuno spremni za nastupe na Mundijalu.

Večeras je u ”Beogradskoj hronici” na RTS-u gostovao direktor nacionalnog tima Stevan Dika Stojanović kome je tom prilikom bilo postavljeno i pitanje na ovu temu.

Naš medicinski tim je sa njima u kontaktu, kako sa klubovima, tako i sa lekarskim ekipama. Prognoze su optimističke i nadam se da će sve biti u redu i da će putovati sa nama u Katar – rekao je Stojanović.

Ako tako bude, kakve su nam šanse i želje u Kataru?

Želje su sve veće. Prvo je bilo samo da se plasiramo, sad već ‘idemo da pobedimo Brazil i do finala’…Sve je to lepo u priči, ali idemo korak po korak. Da vidimo kako ćemo proći protiv Brazila, muški ćemo im se suprotstaviti, pa ćemo da vidimo dalje – zaključio je Stojanović.