NAĐENO OPROŠTAJNO PISMO DŽELATA KOJI JE PRESUDIO SESTRAMA SA BEŽANIJE: Evo koga spominje u njemu – imao je samo jednu želju

 NAĐENO OPROŠTAJNO PISMO DŽELATA KOJI JE PRESUDIO SESTRAMA SA BEŽANIJE: Evo koga spominje u njemu – imao je samo jednu želju

Telo muškarca je pronađeno u automobilu na Bežanijskoj kosi. Utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

Muškarac (37), koji je kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio ženu (76), a udarcima po glavi ubio njenu rođenu sestru (78), izvršio je samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, nakon toga je ustanovljeno da je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi.

– On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao – čuvaj mi decu – rekao je saradnik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali mušakrca (37), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio ženu (76), a udarcima po glavi ubio drugu ženu (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Telo muškarca pronađeno je u automobilu, a utvrđeno da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

Pročitaj još