NAĐENA U KADI NA SAMRTI: Sumnja se da devojčica sa Zvezdare nikada nije bila napolju – novi detalji slučaja LEDE KRV U ŽILAMA

 NAĐENA U KADI NA SAMRTI: Sumnja se da devojčica sa Zvezdare nikada nije bila napolju – novi detalji slučaja LEDE KRV U ŽILAMA

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Žena, koja je prijavila nasilje u Policijskoj stanici Palilula, otkrila je jezivo zatočeništvo oca nad ćerkom na Zvezdari. Muškarac je dete držao zatočeno u stanu u Ulici Ružice Sokić, a mediji otkrivaju stravične detalje pronalaska devojčice.

Komšije su godinama prijavljivale mučenje deteta. Policijske patrole i ranije su po prijavama izlazile na lice mesta, ali nisu provaljivale u stan na Zvezdari. 

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

– Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju – navodi izvor za medije.

Kako se nezvanično saznaje, otac i majka devojčice, kao i očeva trenutna vanbračna partnerka koja ga je prijavila za nasilje, su narkomani.

Majka devojčice je ranije ubila svoju majku, te je nakon presude bila u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju, te kasnije iščezla. Otac devojčice je dobio starateljstvo nad njom nakon presude majci.

Podsetimo, u prostorije PS Palulula došla je žena bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga zbog nasilja u porodici. Ona je došla sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografišanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Kako se saznaje, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zaobila prelom. Nije smela da se sama uputi u Urgentni cetar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19.03.2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli. Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari u ulici Ružice Sokić.