Način na koji je Alis Adaktar (42) SAZNALA da je trudna je ŠOKIRAO Srbiju! Pogledajte O ČEMU SE RADI!

 Način na koji je Alis Adaktar (42) SAZNALA da je trudna je ŠOKIRAO Srbiju! Pogledajte O ČEMU SE RADI!

Foto: Tv Pink Printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da je majka Adama Adaktara, Alis Adaktar u 42. godini života ostala u drugom stanju, ali ovu vest alis je saznala preko vračarei to pred kamerama.

Naime, u jednoj od prethodnoj emisiji rijalitija ,,Adaktarovi” u kuću na Dedinju ušla je vračara, koja se obratila svima posebno, a nakon što je Andželi Adaktar saopštila da će roditi i četvrto dete, okrenula se prema Alis i rekla da je čeka trudnoća.

Alis Adaktar
Foto: Instagram prinscreen/alis_adaktar


– I vas čeka neka super veza! I troje dece! – rekla je vračara.

– Troje dece? Još jedno dete? Pa dobro, kad je rekla šta je tu je, izdržaćemo, kad već rađam milionere, šta je tu je! – rekla je Alis, pa dodala:

– Prvo što mi je rekla da živim neke paralelne živote, da sam ovde, nisam ovde, da sam prisutna, da nisam prisutna, dobro, to već znam. I kao šlag na torti, pa je snajka pomogla da mi saopšti da sam veštica.

Alis Adaktar
Foto: Tv Pink Printscreen

Podsetimo, Alis Adaktar, koja se nekada zvala Bobana i imala salon za tetoviranje u Čačku, na Instagramu objavljuje slike na kojima izgleda kao milion dolara. Iako je imala par intervencija, njene slike u kupaćem kostimu izazivaju puno pažnje, zbog čega su pojedini pratioci išli na APR i proveravali podatke o firmi kako bi saznali godište Adaktarovih.