“Nabaviće VERENIČKI PRSTEN uz pomoć produkcije” Otkriven detaljan plan Janjuševe PROSIDBE Ahmićeve

 “Nabaviće VERENIČKI PRSTEN uz pomoć produkcije” Otkriven detaljan plan Janjuševe PROSIDBE Ahmićeve

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš obeležili su “Elitu” svojim turbulentnim odnosom. Nakon niza svađa, došlo je do pomirenja.

Janjuša i Aneli su noćas savladale emocije na žurki, pa su se ljubili pred svima. Na ovaj način, oni su ozvaničili vezu i rešili su da se više ne kriju. Janjuš je potom rešio da zaprosi Aneli. Ona mu je priznala da bi ušla sa njim u brak. Janjuš se tek razveo od Ene, a već planira novu svadbu.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ovo nije prvi put da Janjuš spominje brak sa Aneli. Mnogi se pitaju da li će u dogovoru sa Drvetom mudrosti organizovati specijalan zadatak i nabaviti verenički prsten. Janjuša i Aneli su noćas savladale emocije na žurki, pa su se ljubili pred svima. Na ovaj način, oni su ozvaničili vezu i rešili su da se više ne kriju. Janjuš je potom rešio da zaprosi Aneli. Ona mu je priznala da bi ušla sa njim u brak. Janjuš se tek razveo od Ene, a već planira novu svadbu. “Je l’ bi se ti se ti udala za mene” pitao je Janjuš. “Bih, sto posto. Bi li se ti za mene” pitala je Aneli. “Ja bih tebe oženio” – napisao je objavu fan na Fejsbuk stranici koja se bavi popularnim rijalitijem.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– “Janjuš misli da se veri i da mu naprave svadbu da bi pobedio kao Aleksandra i Car”, “Nabaviće verenički prsten uz pomoć produkcije”, “Produkcijo, mnogi povraćaju od vaših pulena”, “Čuj to, on izjavio samo mu porodica na prvom mestu! Fuj, fuj”, “Budala velika! Misli se ženiti! E neće ti ta biti kao Ena”, “Ma ne bre, koji brak?! Aneli trebaju pare, ne kockar”, “Kakav brak, ljudi?! Pa to neće znati kud su pošli ni kud su došli. Dok joj Jaronja ne potroši ili prokocka pare – dotle će i njihova ljubav da traje”, “Produkcija sve može da dozvoli”, “Ne bi se ti Eni ni detetu nikada ni približio, smeće jedno i ti i ona čuba istetovirana”, “Sve rade “po difoltu” produkcije! Janjuš mora da pobedi, tako mu obećali, pa radi kako mu oni diriguju” – nizali su se komentari ispod objave.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.