NA TEPIHU I TESTERI PRONAĐENO LJUDSKO TKIVO?! Isplivale nove informacije iz istrage o slučaju Ane Volš – misterija postala još veća

 NA TEPIHU I TESTERI PRONAĐENO LJUDSKO TKIVO?! Isplivale nove informacije iz istrage o slučaju Ane Volš – misterija postala još veća

Veruje se da su ti biološki dokazi krv i ljudsko tkivo

Dok potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu i dalje traje, više izvora tvrdi da tepih i testera koje je policija pronašla, sadrže biološke dokaze.

Dva izvora koja su želela da ostanu anonimna rekla su Boston25news Investigates da se veruje da su biološki dokazi krv i ljudsko tkivo.

Predmeti su fotografisani i biće poslati na analizu. Tepih sa tragovima krvi upućen je na forenziku.

Policija je pretraživala kante za smeće, kontejnere, kamione za smeće i deponije u oblastima gde je suprug Ane Volš, Brajan Volš, odlazio nakon što je poslednji put viđena.

Tužilaštvo okruga Norfolk saopštilo je danas da su “istražne radnje sprovodene severno od Bostona juče rezultirale prikupljanjem više predmeta”.

Policija koja je pretraživala deponiju u vezi sa nestankom Ane Volš, navodno je pronašla krvave kese, testeru, sredstva za čišćenje, prenose američki mediji.

Pronađeni su i sekira i tepih, navode mediji.

Da podsetimo, Ana je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan Volš je nestanak prijavio tri dana kasnije.

On je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage.

Pročitaj još