“NA SASLUŠANJU JE BIO MANJI OD MAKOVOG ZRNA!” Jovana Jeremić PONOVO URNISALA Baku Praseta – Još tužbi!

 “NA SASLUŠANJU JE BIO MANJI OD MAKOVOG ZRNA!” Jovana Jeremić PONOVO URNISALA Baku Praseta – Još tužbi!

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić/ Youtube printscreen Novo jutro/ Baka Prase

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo se oglasila, i iznela u javnost nove šokantne tvrdnje o jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase. On je bio na saslušanju u policiji, nakon što je vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović izneo niz optužbi na Ilićev račun. 

– Baka Prase je zaljubljen u mene. On želi da bude sa mnom. On je Petar Pan, dečak zarobljen u telu muškarca. Mnogo je nesiguran dečko u sebe. Trpeo je zlostavljenje u školi, kako sam čula, pa je zato i radio devojčicama na internetu ono što je i sam trpeo u školi – počela je izlaganje Jovana.

Jovana Jeremić
Foto: Instagram prinscreen/jeremicjovana


– To je trauma kakvu sam i ja prošla, ali je važno istaći da sam ja posle psihičkog zlostavljanja u školi postala dobar čovek, a on zao. To mu ne treba. Ja sam prerasla tu situaciju tako što sam se ostvarila, a on nije. On želi da bude šoumen. Možda da mu Željko Mitrović ponudi neku emisiju.

– Ja njega ne mrzim. Žalim ga. On je nesnađen muškarac kom želim da prestane da mrzi žene. Mislim da je njega odbila neka žena u mladosti, pa zato mrzi žene. On se potajno “pali” na mene jer takvi vole jake žene koje su im potrebne da ih podrže, ali ja ne mogu da ga podržim jer pogrešno radi stvari – dodala je Jeremićeva.

Baka Prase, Željko Mitrović
Foto: Srbija Danas


– On je napao Željka čime je pokazao da nije mudar. Ide biciklom na Rusiju jer je Željko institucija. Povređuje sam sebe i zato će trpeti bolan proces transformacije. Ne možeš da napadaš Željka koji je toliko toga napravio i učinio tolika dobra dela. Mogao je da se čuje sa njim i da na drugačiji način izglade odnose, a ovako je krenuo u utakmicu koju će izgubiti. Olupaće se mnogo.

baka-prase
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Ja ne mrzim Praseta. On mi je čak i drag jer lupa gluposti. Ipak, dobiće tužbe. Videću se sa advokatom u subotu. Sve možeš da mi diraš osim obrazovanja i načina na koji sam uspela. Ja nikada nisam oralno zadovoljavala bilo koga da bih imala emisiju. Ja sam trpela sankcije jer nisam htela da budem ljubavnica političaru – istakla je voditeljka.

– Ja sam moćna i dominantna jer nisam radila takve stvari. Čula sam da je Prase bio manji od makovog zrna na današnjem saslušanju, ali ne znam šta je istina. Vreme će pokazati. Biće ono: “Terali ste lisicu, isterali ste vuka”. Čula sam i da će se naći i povezanost Bake Praseta sa menadžerom Bube Korelija i Džale Brata koji je dilovao drogu po školama. Ne znam šta je tu istina, ali biće mnogo novih stvari – zaključila je Jeremićeva za “Blic”.

OSUĐEN UROŠ ĆERTIĆ! Zadrugar priznao krivično delo – advokat progovorio o njegovoj KAZNI!