“MUČILI SMO SE, REKLI SMO DA ĆEMO SE RAZVESTI…” Nikola Rokvić ŠOKIRAO ODLUKOM – Bojana podržala!

 “MUČILI SMO SE, REKLI SMO DA ĆEMO SE RAZVESTI…” Nikola Rokvić ŠOKIRAO ODLUKOM – Bojana podržala!

Pevač Nikola Rokvić nedavno je šokirao celokupnu domaću javnost, kada je priznao da ima veliku želju da se zamonaši. Njegova supruga Bojana Barović mu je pružila podršku, što je mnogima pokazatelj koliko je jak njihov brak. 

Nikola je gostujući kod Marine Rajević Savić u emisiji “Dok anđeli spavaju” iskreno pričao o tome koliko mu je vera važna. Rokvić je objasnio i koliko mu je vera pomogla u jednom od najtežih životnih trenutaka, kada su on i Bojana razmišljali da se razvedu: 

Foto: Instagram prinscreen/nikolarokvic

– Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija – Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam “Novi zavet”. Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu – iskreno je rekao Nikola i otkrio do sada nepoznate detalje.

Foto: Instagram prinscreen/nikolarokvic

– Ne znam zašto sam tada rekao: “Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više”. Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se posle rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske – ispričao je Nikola.