MRAČNA PROŠLOST Ahmićeve – Bivši Anelin dečko izašao IZ ZATVORA, izašle na videlo bahanalije iz Dubaija

 MRAČNA PROŠLOST Ahmićeve – Bivši Anelin dečko izašao IZ ZATVORA, izašle na videlo bahanalije iz Dubaija

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Dsikvalifikovani učesnik “Elite”, Aleksandar Požgaj, odlučio je da obelodani sve ono što zna o Aneli Ahmić koja je aktivni učesnik rijalitija. Naime, on poznaje čoveka koji je bio prisan s Ahmićevom pre nego što se uselila na imanje u Šimanovcima.

Iako ona nikada nije spominjala misteriznog muškarca, Požgaj je do detalja opisao kako je njihova avantura izgledala.

Aneli Ahmić
Foto: Srbija Danas

– Mi smo bili prijatelji preko zajedničkog prijatelja, a on je skoro izašao iz zatvora. Oni su se dopisivali preko Instagrama, ona je već sutradan došla u Beograd i posle dva-tri dana su otišli za Dubai, nije se baš najlepše proveo sa njom. Nije mi rekao koliko je para potrošio, to mi je Aneli potvrdila u rijalitiju da je on njoj dao karticu i novac i da je ona išla da šopinguje po Dubaiju i Rimu. Ona je njega hvalila kako je veliki gospodin, ali kakav je to sloj devojke ako danas piše, a već sutra iz Sarajeva dođe u Beograd – rekao je Aleksandar Požgaj, a onda zaključio:

– U tome je stvar, zar to treba da pobedi – zaključio je on.

Podsetimo, nedavno je u javnost dospela unutrašnjost Anelinog doma koji je mnogima zaličio na kuću strave i užasa. Njena porodica je oštro demantovala navode da nemaju osnovne uslove za život, dok je njena sestra Sita pokazala da žive prilično lagodim životom. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Hype/Prenela: O. T.