MRAČNA PROGNOZA: Orlovi ne prolaze grupu zbog revanša “najvećeg političkog” meča

 MRAČNA PROGNOZA: Orlovi ne prolaze grupu zbog revanša “najvećeg političkog” meča

ALEKSANDAR MITROVIC i DRAGAN STOJKOVIC PIKSI selektor i trener fudbalera reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za FIFA Svetsko prvenstvo protiv Portugalije na stadionu Estadio da Luz, Lisabon 14.11.2021. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Portugalija, Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

Čuveni američki medij “Jahu” predstavio je svoja predviđanja Svetskog prvenstva u Kataru. Oni su Srbiju stavili na treće mesto u grupi iza Brazila, kome predviđaju lidersku poziciju, i Švajcarske za koju navode da je manje talentovani tim od nas, ali bolji. 

  • Švajcarska i Srbija će, svaka je prilika, da se nađu u poslednjem kolu u praktično eliminacionoj utakmici i u revanšu najpolitičkije utakmice Svetskog prvenstva 2018. godine. Brazil će sigurno da osvoji grupu, Kamerin sigurno neće proći. A izabrati između druge dve ekipe je zaista kao bacanje novčića. Vidite, postoji šansa da će neka evropska ekipa da šokira Brazil i osvoji grupu, ali šansa nije velika. Na kraju Švajcarska koja je bolji tim će pobediti Srbiju koja je talentovaniji tim u najbitnijem meču grupe – navode američki analitičari.

Srbiji Amerikanci predviđaju poraz od 2:0 od Brazila, pobedu od 2:0 nad Kamerunom i poraz od 2:1 od Švajcarske. Amerikanci su istakli i nekoliko igrača koje treba gledati u ovoj grupi – Nejmara i Vinisijusa iz Brazila, Brila Embola iz Švajcarske i Dušana Vlahovića iz Srbije.

Evo prognoza svih utakmica naše grupe:

Švajcarska – Kamerun 3:0
Brazil – Srbija 2:0
Kamerun – Srbija 0:2
Brazil – Švajcarska 3:1
Kamerun – Brazil 0:3
Srbija – Švajcarska 1:2