“MOŽEŠ LI KAO MOJA BIVŠA ŽENA DA REAGUJEŠ NA OVO?” Zvezdan traži od Ane da ga zaštiti – pobesneo zbog ovih optužbi

 “MOŽEŠ LI KAO MOJA BIVŠA ŽENA DA REAGUJEŠ NA OVO?” Zvezdan traži od Ane da ga zaštiti – pobesneo zbog ovih optužbi

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Sinoć su bile održane “Nominacije” i zadrugari su imali zadatak da iznesu svoj emišljenje o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću i da odluče kome žele da vide leđa. Na red da iznese svoje mišljenje je došao Nenad Lazić Neca.

 Ana mi je jako draga, a njena životna priča naterala me je na razmišljanje. Kada je ušla ovde, delovala je kao arogantna osoba, a s druge strane povređena i tužna. Videlo se da te je sve to bolelo, jer nisi sve ovo očekivala od Zvezdana. U pesmi koju si napisala, govoriš o bedemima i tvrđavama koje si skrojila, kako bi zaštitila odnos sa njim, da si se srodila sa svim problemima i nisi imala pravo na neko svoje mišljenje. Za sve si krivila sebe – rekao je Neca.

– Neca kao da je bio u našem domu svaki dan. Ne sećam se da sam te video – dodao je Zvezdan.

– Ja sam bio anđeo. Deluje mi da je Ana konačno ona o kojoj si nas obaveštavala i pričala da jesi zapravo, a drugi ti nisu verovali. Sad si se izdigla na neki veći nivo. Feniks će tek da se izdigne. O tebi imam lepo mišljenje, ali ne umeš da podneseš kritiku, ni tuđe mišljenje. Ne misle svi kao ti. Neko te voli, a neko ne. Zvezdan je narcis, zaljubljen je u sebe. Bio si medvedić dobrog srca, pa pokazao drugo lice. Mogao si sebe da pokažeš u drugom svetlu. Odličan si manipulator, to si dokazao. Mislim da mrziš žene – rekao je Neca.

Nenad Lazić Neca
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Možeš li ti kao moja bivša žena da reaguješ na sve ovo? – upitao je Zvezdan.

– Nisi ženomrzac – dodala je Ana.

– Prema Maji jesi pokazao poštovanje, prema Anđeli i Ani ne. Šaljem Zvezdana – rekao je Neca.

Detaljnije pogledajte u nastavku: