MOŽE DA ZABORAVI NA RODITELJE: “Anđeli preko PRODUKCIJE poručili da više NEMAJU ĆERKU, na Aninoj su strani”?

 MOŽE DA ZABORAVI NA RODITELJE: “Anđeli preko PRODUKCIJE poručili da više NEMAJU ĆERKU, na Aninoj su strani”?

Odnos između rijaliti učesnice Anđele Đuričić i učesnika Zvezdana Slavnića danima je glavna tema u “Zadruzi”, ali i van nje.

Anđelino ponašanje, mučne svađe i se**ualni odnosi koje ima sa njim šokirali su sve gledaoce, ali i Anđeline roditelje, koji od bruke i sramote ne izlaze iz kuće u Herceg Novom.

– Roditelji Anđele Đuričić od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima seksualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke seksa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo – priča komšija roditelja skandalozne rijaliti učesnice, pa dodaje:

– Roditelji Anđele Đuričić su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta – završava izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *