“MOŽDA ZATO NISAM U BRAKU!” Nataša Bekvalac progovorila o odnosu sa sestrama: “Mnogo sam ponosna na nas tri!”

 “MOŽDA ZATO NISAM U BRAKU!” Nataša Bekvalac progovorila o odnosu sa sestrama: “Mnogo sam ponosna na nas tri!”

Naša popularna pevačica, Nataša Bekvalac progovorila je o odnosu sa svojim sestrama Kristini i Dragani Bekvalac.

Ona je u izjavi za medije otkrila i da se ponekad posvađaju, što je i normalno, ali i da je vrlo ponosna na to kojim putem idu sve tri, kao i da je ponosna na njihovu decu. Nataša je otkrila i njen stav o snimanju rijaliti programa porodice Bekvalac, gde bi glavne uloge imale baš njih tri. 

– Ne bi bilo potrebe da se rijaliti režira kada smo nas tri u pitanju. Život svakodnevno najbolje režira, a ja sam zahvalna što je moj ovako sadržajan, često smešan i zabavan, prepun uspona i padova. Jedino čega u našoj porodici nikada ne manjka – to je ljubav. Ipak, nisam sigurna koliko sam spremna da svoj život dam na tacni, iako sam pravo na privatnost potpuno izgubila, nažalost – ističe Nataša i dodaje da je ponosna na svoju porodicu, pogotovo na sestre 

– Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Boze, možda zato nisam u braku (smeh) – napominje Bekvalčeva kojoj je važna podrška porodice.

– Najvažnija je podrška porodice. Ne samo meni kao samohranom roditelju, već generalno, njihova podrška mi je potrebna za svaku sferu mog života. Najveću moć i ljubav porodice osetila sam u svojim najtežim momentima – zaključuje Nataša Bekvalac za “Story”.