MORE MLADIH SE SJATILO NA “UŠĆE”! Večeras NAJZVUČNIJA imena na stejdžu – OVO nas očekuje

 MORE MLADIH SE SJATILO NA “UŠĆE”! Večeras NAJZVUČNIJA imena na stejdžu – OVO nas očekuje

Festival popularne i urbane muzike “Belgrade Music Week” u organizaciji Skaj mjuzika počeo je sinoć na prostoru beogradskog Ušća. Ova čudna školska godina je završena, kao i doba polaganja prijemnih ispita, i more mladih ljudi rasterećeno je hitalo ka stejdžu kraj obale nabujalog Dunava.

Organizatori su okupili trep i urban pop izvođače, kao i “suverene vladare Jutjub trendinga”. Prilika da otvori prvo veče festivala, pripalo je treperu Iks (x), koji je pobednik takmičenja Serbia Creates i koji se predstavio pesmama tvrdog naslova: “U jbt” i “Ne znam gde sam sad”.

Belgrade Music Week
Foto: SD/MĐ

Festivalski prostor na Ušću je i pre početka manifestacije bio savim ispunjen mladim ljudima iz zemlje i inostranstva. Na veliku pozornicu izašla je i gromoglasnim krikom pozdravljena Milica Miladinović, poznatija kao Indođija, koja je izvela hitove  “Moj kralj”, “Drugari” i druge pesme, okružena brojnim plesačima, uz ispaljivanje plamenih i dimnih stubova.

Indođija
Foto: Srbija Danas/Maja Đorđević

Urlik oduševljenja prolomio se Ušćem sa izlaskom Đeksona i Coje.  Horsko pevanje prisutnih tokom energičnog nastupa “Dođi tati” i “Latina”, čulo se čak do Kalemegdana.

Belgrade Music Week
Foto: SD/MĐ

Gazda Paja je uleteo na stejdž pesmom “Dizel”, koju je sa Marlon Brutalom snimio za “Južni vetar”. Pesme “Princ Belvedera” i “Tesla” publika je dočekala sa posebnim oduševljenjem.

Belgrade Music Week
Foto: SD/MĐ

Ostatak večeri obeležili su i nastup Henija, Popova, Relje Torina i Teodore Popovske, kao i Zere, Nućija i Vojaža, i iza ponoći Desingerice i Pljugice.

Belgrade Music Week
Foto: SD/MĐ

Kako je najavljeno, večeras nastupaju Amna, Korona, Senida, In Vivo, Marina, Rasta i Rimski.

Belgrade Music Week
Foto: SD/MĐ

Bonus video: Počeo MUSIC WEEK! Gazda Paja zapalio publiku na Ušću!

@srbija_danas Počeo MUSIC WEEK! Gazda Paja zapalio publiku na Ušću! #musicweek #musicweekfestival #gazdapaja #beograd #usce #srbijatiktok #balkantiktok ♬ original sound – Srbija Danas