“MORAŠ DA SE LEČIŠ” Goca Tržan prošla kroz PAKAO zbog Ivana Marinkovića “Osećala sam se OČAJNO i BEZVREDNO”

 “MORAŠ DA SE LEČIŠ” Goca Tržan prošla kroz PAKAO zbog Ivana Marinkovića “Osećala sam se OČAJNO i BEZVREDNO”

Aktuelni zadrugar Ivan Marinković godinama se borio sa alkoholizmom, a sada je u rijalitiju otvorio dušu o poroku.

On je Jeleni Golubović i Anđeli Ilić priznao da je i sam primetio da je postao zavisan od alkohola i otkrio kako se izborio.

– Svi koji onako piju, to nije dobro, ja sam sebe uhvatio da imam psihičku zavisnost. Tog dana kada sam prestao, nisam se lečio niti pio lekove, tripovao sam da će mi biti teško. Samo sam presekao, prvi dan kada nisam pio, bilo mi je teško. Jelena je bila tu pored mene, zvao sam mog lekara da ga pitam šta da radim. Posle dva dana kao da ništa nisam pio – rekao je Ivan.

– Zbog zdravlja sam prestao i zbog Jelene. Sebe sam ubeđivao da ništa nisam kriv, nikada nisam ležao po podu i valjao se. Ali sam konstantno pio, svaki dan! – pričao je Ivan.

– Nisam znala da si bio takav – rekla je Jelena.

– Pio sam samo da se doziram. Prvih dva meseca me je kontrolisala Jelena, treba me pustiti da odem negde sam. Okolina gde si pio, moraš da zaobiđeš, društvo koje pije isto – rekao je Ivan

Podsetimo, pevačica Goca Tržan nedavno je u jednom intervjuu ispričala da je glavni razlog zbog čega se razvela od Ivana Marinkovića upravo alkohol.

– Sećam se, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, “ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu – kazala je pevačica u emisiji na K1.

– Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga. Žao mi je što je izabrao taj put, jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam – zaključila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Milan Milošević o unošenju informacija, Misica NAPUSTILA emisiju! NOVA SEZONA “Između dve vatre”