“MORALA SAM DA PRIJAVIM POLICIJI SVOG BRATA BLIZANCA!” Anđela Ilić progovorila o PORODIČNOM NASILJU

 “MORALA SAM DA PRIJAVIM POLICIJI SVOG BRATA BLIZANCA!” Anđela Ilić progovorila o PORODIČNOM NASILJU

Bivša rijaliti učesnica Zadruge, Anđela Ilić, oglasila se putem društvene mreže Instagram, te javno rekla da je odlučila da krivično goni svog brata koji ju je navodno zlostavljao, te da kako kaže, trpi porodično nasilje.

Anđela se obratila policiji, nakon što ju je navodno udario, POGLEDAJTE DETALJNIJE OVDE.

Sada se Ilićeva oglasila za SrbijaDanas, te nam otkrila detalje ovog događanja:

-Dogodilo se upravo ono sto sam danas opisala, udarac šamara. I to je bila kap koja je prelila čašu. Ja ne dozvoljavam da bilo ko digne na mene ruku, jer ni ja ne dižem ruku ni na koga. U Zadruzi nisam spominjala privatne probleme jer sam želela da zaštitim porodicu od javnog prozivanja i pisanja novinara. Želela sam da ih držim podalje od tog sveta, jer oni nisu to izabrali, ja sam. Ti problemi traju godinama sa mojim bratom i moji roditelji ne znaju vise šta da rade sa njim, moja je sreća sto nisam bila dugo u Srbiji zbog posla pa nisam sve to proživljavala zajedno sa njima, ali sam upućena u svaku situaciju. 

– Okidač da ga prijavim je bio poslednji vapaj za njegovu pomoć jer će uništiti sebe tim nedozvoljenim supstancama koje godinama koristi. Kako pomoći osobi koja ne želi sebi da pomogne? Moja porodica je očajna zbog njegovog ponašanja i imam njihovu punu podršku da stanem na kraj njegovom ponašanju kad već oni nisu imali snage za to, a i isto tako sam to uradila u nadi da će se on trgnuti i da time sto ga odvedu u zatvor ili neku ustanovu konačno izleče i spasu mene i moju porodicu onoga sto preživljavamo – rekla nam je Anđela za SrbijaDanas i dodala:

– Ja sam dobro sada. Ovakvi kao ja se uvek dočekaju na noge, moj sledeći korak je da nastavim da ga gonim krivično jer to zaslužuje i da tražim da se odvede u ustanovu neku za takve slučajeve. – rekla je ona te navela da li se ponavljalo ovakvo ponašanje:

– Da, dešavalo se nasilje od strane njega prema mojim roditeljima i prema njegovim prijateljima i drugim ljudima. Prema meni jeste, ali ređe ako tako mogu da kažem, jer nisam bila tu. Baš sada sam odlučila da ga prijavim jer me je po izlasku iz Zadruge sačekala tako teška porodična situacija nikada gora zbog njega. Zadužio je našu porodicu i svi su mu okrenuli leđa, pokušavala sam na lep način sa njim, ali ne vredi.. On uvek radi isto.. Boli me što sam morala da ga prijavim, svog rođenog brata blizanca, boli me sto mešam javnost u sve ovo, ali ja ne vidim drugo rešenje, ne vidim izlaz iz ove situacije, osim tim putem zakona..

– Želim da pošaljem poruku da se o problemu ne ćuti, i da se problemi “ne guraju pod tepih” već da se odmah rešavaju i da žrtve bilo kakvog vida nasilja odmah reaguju. Da ne čekaju i ne žale, jer možda bude kasno kada to odluče.. Da su moji roditelji na vreme reagovali, ovako kako sam ja danas do toga ne bi došlo. Žao mi je, ali tako je. Time sto želite da zaštite nekog svog ne odlaskom u policiju i ne pričajući ljudima mu samo činite medveđu uslugu, a taj će opet raditi isto. Koga više ja da prekrivam? Koga da štitim? Dovoljno sam ga štitila i pokušavala da pomognem. Ovo je moj zadnji vapaj za pomoć, sve je otišlo predaleko. – zaključila je Anđela za SrbijaDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “MILICA NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU sa njom “Videla je SVE PORUKE”