MORAĆE DA SE PORODI PRE TERMINA! Miki Đuričić otkrio detalje ženine trudnoće: “Beba je velika, ona ne može…”

 MORAĆE DA SE PORODI PRE TERMINA! Miki Đuričić otkrio detalje ženine trudnoće: “Beba je velika, ona ne može…”

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Miki Đuričić se neki period nakon izlaska iz “Zadruge”, povukao iz medija i posvetio se porodičnom životu. Uživa u domu sa ćerkom Dunjom i trudnom suprugom.

Pčelar iz Kupinova je sada otkrio da njegova supruga mora ranije da se porodi jer je beba napredna. 

– Uskoro treba supruga da mi se porodi i to će morati dve nedelje ranije, jer je Arsenije veliki i napredan. Sve nam se vrti oko toga. Pripremamo se. Dunja jedva čeka da se rodi. Moja svakodnevnica je sada drugačija. Obaveza mi je da danas skuvam ručak, spremim večeru, ako treba. Supruga to ne može, jer je beba velika. I inače je žena trudna. Dunja i ja sredimo kuću, iako ona razbaca po nekoliko puta sve što složim. Imam kokoškice, pa onda budem i sa njima. Pričuvam dete, s obzirom na to da supruga mora da odmara. Gledamo TV projekte, polako učimo i pesmice. Uglavnom imam obaveze oko deteta i supruge – priča Miki Đuričić i otkriva šta misli o rijalitiju “Zadruga” u kojem je učestvovao nekoliko puta.

Miki-Đuričić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Rijaliti je nezgodna stvar. Dosta različitih ljudi. Dođe i do ružnih reči. Čovek se iznervira i pukne. Teška je to psihološka igra. Kad si privatno okružen normalnim ljudima, moraš i ti biti normalan. Ne bi bilo normalno da čovek privatno dolazi u situacije kao u rijalitiju. Onda bi morao da se zapita šta je sa njim – govori Đuričić i usput otkriva da li će ući u novu sezonu rijalitija od septembra.

Miki-Đuričić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Ne znam da li više imam živaca za rijaliti. Međutim, nikad ne reci nikad. Supruzi ću biti potreban par meseci nakon što se porodi. Pre bih sebe video iza kamere, iako još nisam dobio zvaničan poziv. Nisu godine u pitanju, nego je pitanje da li sam spreman na to. Nisam siguran. Rekao sam sto puta nikad, pa sam ponovo ušao. Za sada ne, a za kasnije ćemo videti – zaključuje Miki Đuričić za “Blic“.

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.