MONSTRUOZNO Vladan iz Barajeva silovao taštu na Uskrs, od jednog detalja svima pripalo muka

 MONSTRUOZNO Vladan iz Barajeva silovao taštu na Uskrs, od jednog detalja svima pripalo muka

Foto: Shutterstock

Mnogi zločini počinjeni na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su sami presudili sebi. U kategoriji Najjeziviji zločini u Srbiji podsećamo vas na neka monstruozna dela koja su odnela nevine živote i zavila u crno mnoge porodice, ali i cela mesta u kojima su se desili.

Na jedan od najvećih verskih praznika Uskrs događale su se razne tragedije u kojima su nestajale i cele porodice, ubistva, silovanje. U ovom tekstu podsetićemo vas na jedan od najbizarnijih zločina koji se dogodio baš na ovaj praznik. Vladan Pavlović zvani Mazga iz Barajeva je 12. aprila silovao svoju taštu Veru na zemljanom putu u naselju Srednji kraj.

Kako se sve desilo?

Nesrećna žena došla je u goste, odnosno na praznični ručak. Kako su preneli mediji, ona je posle planirala da poseti sestru i Vladan se ponudio da je preveze svojim traktorom.

Krenuli su putem iz Barajeva prema Dražanovcu, a on je naglo skrenuo sa glavnog na zemljani put, u takozvani Srednji kraj u Barajevu. Zaustavio je traktor i tašti rekao kako mora da izvrši nuždu. Krenuo je oko traktora, pa se sa zadnje strane približio nesrećnoj ženi i na prepad je zgrabio. Na silu je izvukao iz kabine, počeo je jako da je udara i nogama i rukama nakon čega ju je silovao. Žrtva je zapomagala, ali nažalost, niko od meštana je nije čuo.

Prema rečima izvora iz istrage, Vladan je toliko jako udarao ženu da joj je polomio rebra.

– Kad je završio sa iživljavanjem nad taštom, teško povređenu ženu odvezao je do sestre i zapretio joj da nikome ni slučajno ništa ne govori. Međutim, čim je došla kući, ona je ispričala sestri šta joj se dogodilo, i odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Lekari su posle pregleda utvrdili da je silovana, na njenim genitalijama bile su stravične povrede – rekao je sagovornik Kurira.

Policija je vrlo brzo locirala i uhapsila Pavlovića koji je priznao šta je uradio. Kako se navodi, nije mogao da objasni zbog čega je to uradio, ali je rekao da nije bio pijan.

Prema saznanjima medija, Veru je pregledao stariji ginekolog koji je rekao kako u svojoj dugogodišnjoj praksi nije primetio toliko povreda genitalija kao ove koje je žena imala.

– Moj brat se tog dana vratio kući, rekavši da je ostavio taštu i da je sve u redu. Otišao je da namiri stoku i kasnije legao da spava. U ponedeljak ujutru probudila nas je policija koja je Vladanu rekla da krene sa njima – ispričao je za Alo Vladanov brat. Porodica je nakon ovog gnusnog čina ispričala i da je Vladan bio u dobrim odnosima sa taštom, kao i da se ponašao normalno.

Vladan sa svojom suprugom ima četvoro dece, a da bude još jezivije – taštu je silovao dok je njegova supruga sa njihovom desetomesečnom ćerkicom bila u bolnici

Za ovaj sramni čin Vladan Pavlović je 2018. godine osuđen na šest i po godina zatvora. Istom presudom mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanje predmeta i to dva metalna zvona, za koje su mediji preneli da su “zvona za šurenje svinja” i da je njima napastvovao taštu dok mu je supruga bila odsutna.

Prvom prvostepenom presudom, Pavlović je bio osuđen na godinu dana i 11 meseci zatvora samo zbog nanošenja telesnih povreda tašti, ali je nakon ponovljenog suđenja osuđen i za silovanje, sada pravosnažno.

Vera je preminula početkom februara i nije dočekala presudu, a njeni najbliži kažu da se nikada nije oporavila od užasa koji je preživela, preneo je Blic.