MONSTRUOZNO UBISTVO! Tinejdžerka namamila muškarca u stan, usledio je HOROR, policija zgrožena prizorom! (VIDEO)

 MONSTRUOZNO UBISTVO! Tinejdžerka namamila muškarca u stan, usledio je HOROR, policija zgrožena prizorom! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/@srkntnyldz

Telo Murata Arpapaja koji je odrastao u Velikoj Britaniji, a kasnije je radio kao prevodilac u Turskoj, pronađeno je 27. jula u ventilacionom otvoru u iznajmljenom stanu.

Istražitelji veruju da je 57-godišnjak, kom je porodica iz Britanija poslala neki novac, ubijen smrtonosnom injekcijom nakon što je zavezan za stolicu, objavila je turska policija.

Nadzorne kamere snimile su trenutak neposredno pre ubistva muškarca u Turskoj kojeg je 19-godišnja devojka namamila da upadne u zamku, piše Dejli mejl.

Lokalni mediji javljaju da se Arpapaj preko interneta sprijateljio s nekim ljudima i da se kasnije sastao s jednom od njih, tinejdžerkom Muterom Percikli.

Foto: Društvene mreže
Snimci sa nadzorne kamere otkrile detalje zločina

Objavljeni snimak sa nadzorne kamere, prikazuje Arpapaja kako ulazi u stambenu zgradu s mladom devojkom za koju se veruje da mu je bila nova ljubavnica.

Percikli je kasnije uhapšena, a utvrđen je identitet i preostalih četvoro ljudi za koje se veruje da su bili uključeni u zaveru da ga ubiju i opljačkaju.

Policija kaže da je nakon Arpapaja i Percikli u iznajmljeni stan ušlo još troje ljudi: Serpil Demir, Dogan Sariyildiz i Fatih Erginoglu. Peti osumnjičeni kasnije je identifikovan kao Ersen Basak.

Prema pisanju lokalnih medija, osumnjičeni su rekli policiji da je Arpapaj dugo živeo u Velikoj Britaniji i da ga je finansirala njegova porodica.

Veruje se da je Arpapaj duže vreme bio u kontaktu s Basakom putem društvenih mreža pre nego što su se susreli licem u lice uoči njegovog preseljenja u Tursku.

Tinejdžerka bila mamac

Navodno je upravo Basak smislio plan da se opljačka Arpapajev dom, za šta je zatražio pomoć od Percikli i prijatelja Demira. Par je posetio kafić u Basakovom vlasništvu kako bi upoznali Arpapaja, nakon čega je započela njegova veza s Muterem Percikli.

Na dan ubistva, 26. jula, Arpapaj i Percikli otišli su u njegov iznajmljeni stan u Sirinevleru gde je pretučen i onesvešćen, a potom vezan. Navodno su ga ubili injektiranjem neke supstance u telo, koje je potom bačeno u ventilacioni otvor gde je pronađeno idućeg jutra.

Foto: Društvene mreže

U međuvremenu, veruje se da je grupa zločinaca potom otišla u Arpapajevu kuću u istanbulskoj četvrti Bahcelievler odakle su ukrali novac. Policija je pokrenula istragu ubistva nakon što je obdukcija pokazala da je Arpapaj bio zavezan i da mu je nešto ubrizgano u vrat.

Percikli i Demira je uhapsila policija nakon što su ih identifikovali zahvaljujući snimku sa nadzorne kamere. Basaj je pobegao u Gruziju, a Sariyildiz i Fatih Erginoglu na Kipar. Percikli i Demir ostaju u pritvoru, dok se čeka hapšenje ostalih.