MONSTRUOZNO UBISTVO NA JUGU SRBIJE: Albanac SILOVAO, mučio i UBIO devojku (18), imao pomagača, činili joj JEZIVE stvari (FOTO)

 MONSTRUOZNO UBISTVO NA JUGU SRBIJE: Albanac SILOVAO, mučio i UBIO devojku (18), imao pomagača, činili joj JEZIVE stvari (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen

Dvojica Albanaca osuđeni su za ubistvo osamnaestogodišnje devojke albanske nacionalnosti. Jedan je osuđen na doživotni zatvor, a drugi na 15 godina zatvora. Presuda je izrečena za krivično delo ubistvo, piše Gazeta ekspres.

Prema navodima iz optužnice, osuđeni je 21. avgusta 2021. godine, oko 10.14 časova, u svom stanu u Uroševcu, bez njenog pristanka, primorao preminulu devojku na polni odnos, koji je praćen mučenjem, na način da ju je prvobitno silovao u dnevnoj sobi, a nakon obavljenog seksualnog čina ju je golu poslao u kupatilo, odakle ju je nasilno poslao u spavaću sobu. Devojka je vremenom, zbog teškog zdravstvenog stanja, usled učinjenog nasilja izgubila sposobnost otpora, te ju je nasilnik još dva puta seksualno zlostavljao.

Od 10.56 do 14.43 zlikovac je uzeo štap i zajedno sa drugim Albancem ušao u prostoriju i udarao devojku u različite delove tela, nanevši joj veliku fizičku i psihičku bol.

Foto: Facebook/Printscreen

Devojka je od udaraca zadobila višestruke povrede, a smrt je usledila kao direktna posledica prebijanja, kao i hemoragični i traumatski šok, koji su posledica spoljašnjeg krvarenja i unutrašnjeg krvarenja, od preloma kosti donje vilice, preloma rebara, leve ključne kosti, vratnih pršljenova. Došlo je i do epiduralnog i subduralnog krvarenja u zadnjem delu velikog i malog mozga, delimične rupture kičmene moždine na vratu.

Ipak njih dvojica nisu osuđeni za silovanje i pomaganje u silovanju, jer je sud ocenio da nije bilo dokaza koji ukazuju na to da su učinili to krivično delo.

Foto: Facebook/Printscreen
Ubica devojke u sud u Uroševcu došao sa tetovažom zbog koje su svi ostali bez teksta

Osnovni sud u Uroševcu objavio je danas presudu ubicama za ubistvo osamnaestogodišnje devojke. Osumnjičeni je osuđen na doživotni zatvor, a drugi napasnik na 15 godina zatvora.

Osuđeni se na današnjem suđenju pojavio sa tetovažom protiv policije, koja mu se nalazi na glavi, što se može videti na fotografiji koju je objavila Koha.net.

U trenutku kada je predsednik sudskog veća saopštio presudu, salom su se prolomili aplauzi i ovacije “bravo”. Čula i jedna žena, koja se ubici obratila sa: “O, jadniče”.