MONSTRUM! Filip Car preti da će ROĐENOJ SESTRI DA LOMI NOGE – saznao: “Zatvorio bih je u PODRUM”

 MONSTRUM! Filip Car preti da će ROĐENOJ SESTRI DA LOMI NOGE – saznao: “Zatvorio bih je u PODRUM”

Voditeljka Dušica Jakovljević dala je reč Filipu Caru kako bi komentarisao ponašanje Anđele Đuričić u odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i Ani Ćurčić.

 Složiću se sa Anom što je pitali kako bi sa ćerkom, ja kad bih imao ćerku koja se zaljubila u čoveka koji je oženjenem, 22 godine stariji i ima takvu prošlost, zatvorio bih je u podrum. Kad bi se moja sestra zaljubila u momka poput mene, slomio bih joj noge. Ja to govorim iz prakse, mogu da mislim kako bih bio osteljiv na ćerku, kad sam bio tako osetljiv na sestru. Ne bih puno o ovom temi, ali složiću se sa onim što je rekao Mikica kad je Anđela u pitanju, ljudi koji bi rekli Zvezdanu, ostrve se na Anđelu. Imaju potrebnu da njega pozovu sa strane, možda će lakše da prihvate. Smatram da ova lična frustracija prema Anđeli je prevelika jer ona nikome nije naštetila osim sebi i Ani. Iz ličnog iskustva govorim da ako akteri priče koja ima težinu nastave da im se kose reči i dela, priča će da postane bizarna. Da li je Zvezdan tek sad svestan da Anđela nije prava ljubav, da li je Ana došla zbog sebe ili njega? Ne mogu da donesem sud, sve mi je tako čudno. Želim da se povučem u svom svet, da bih ja lakše prošao. ja ću tu da budem za svakog, čak i za Anđelu sa kojom nisam dobar. Njihovi sukobi neće uticati na mene. Ja kažem sad i Ani i Anđeli da im se reči i dela ne kose previše – govorio je Car.

zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


– Kad bih se našao u situaciji da biram, moja ćerka dovodi, šta mogu da uradim? Tvoja sestra ne daj Bože da dođe i kae da hitno dođeš i plače i kaže: “Filipe, imam decu i sve, nemam emociju, hoću da živim sa drugim čovekom” – pitao je Mikica.

zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


– Zavisi od situacije – rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.