“MOLIO SAM SESTRU ZA DUET, ALI NIJE HTELA!” Radin brat OTKRIO – Sam se borim za sebe i svoju karijeru!

 “MOLIO SAM SESTRU ZA DUET, ALI NIJE HTELA!” Radin brat OTKRIO – Sam se borim za sebe i svoju karijeru!

Foto: Youtube printscreen/Blic

Brat pevačice Rade Manojlović, Nenad, kaže da je nekoliko puta pitao svoju poznatu sestru da sa njim snimi duet, ali ga je ona odbijala, uz obrazloženje da za isti nije pogodan trenutak.

– Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: “Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta.” Posle toga ona je našla neku pesmu kad sam ja prošao u “Zvezdama Granda”, ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru – otkrio je Nenad, pa dodao da od Rade nije očekivao da mnogo pomaže, budući da smatra da je talentovan i da se sam dobro snalazi:

Rada Manojlović
Foto: Instagram prinscreen/radamanojlovic


– Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dete poznate pevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost – zaključuje Nenad za “Republiku”. 

Nenad Manojlović
Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda