“Molim te, Aleks je trudna i ljubomorna, IGNORIŠI” Car tera Rašovu da LAŽE – kompletna prepiska

 “Molim te, Aleks je trudna i ljubomorna, IGNORIŠI” Car tera Rašovu da LAŽE – kompletna prepiska

Javnost će ostati šokirana…

Filip Car se ponovo našao u žiži javnosti nakon pomirenja sa svojom devojkom i verenicom Aleksandrom Nikolić koja je u blagoslovenom stanju.

Iako su posle haosa koji su imali Aleks i Car ponovo uplovili u mirnu luku, to će se posle ovoga možda promeniti. Naime, u medijima su se pojavile prepiske između Filipa i bivše zadrugarke Vanje Rašove gde on nju nekoliko puta zove kod sebe u Hrvatsku. O ovome smo već pisali, ali sada je isplivala kompletna prepiska.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
Foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck/_this_is_aleks_

Car je u nekoliko navrata pitao Vanju kada će doći u Hrvatsku kod njega, a ona mu je odgovorila da ne zna.

Nakon toga Vanja je Caru poslala poruku tačnije sliku gde ju je Aleksandra upitala šta se dešava sa njom i Filipom, a Car je Vanji tada rekao da joj napiše sledeće:

– Ignoriši, misli da ja i ti nešto imamo, reci da nije istina, napiši joj da to nije istina, da smo mi uvek bili drugovi. Trudna je, ljubomorna je na sve – bila je jedna poruka Filipa Cara.

Nakon toga on je uputio niz uvreda na račin bivše zadrugarke, pravdajući se da on nikada njoj nije prvi pisao i da je jako bezobrazno što preko njega pokušava da dođe do medija, da bi mu nakon toga Vanja odgovorila da ju je on blokirao nakon poruke koju joj je Aleks poslala da bi se on oprao od svega.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.