“MOLI BOGA DA MILJANA PREŽIVI!” Isplivali detalji iz operacione sale – U trenutku joj se pogoršalo stanje

 “MOLI BOGA DA MILJANA PREŽIVI!” Isplivali detalji iz operacione sale – U trenutku joj se pogoršalo stanje

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo Nenada Macanovića, Bebicu.

Nenad je u emisiji otkrio kako je to spasio život Siniši Kulić, o čemu je Marija Kulić govorila u Zadruzi, kao i da će mu biti zahvalna ceo život, DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDE.

Pored toga, Nenad je otkrio i da će porazgovarati sa Miljanom kada bude napustila Zadrugu, pa će videli da li će s epomiriti u šta je on skoro siguran.

Bebica nam je i otkrio detalje Miljanine borbe za život, kada je op’erisana, te da je cela porodica Kulić prošla kroz pakao u tim trenucima.

 Pred samu operaciju, bili smo u hodniku, pošto je to trajalo ceo jedan dan, noć, to mučenje. Rekli su nam idite kući, odmorite, pa dođite ponovo. Mi smo krenuli  i meni stiže poruka “gde si”, ja rek’o “evo me idem do kuće”, kaže “pa Miljana je na operaciji, moli Boga samo da preživi”. Sav sam se sad naježio. Mi se vraćamo, doktori, svi su bili tu.  Hitno mora operacija – pričao je Bebica i dodao da je najteži trenutak bio kada su lekari rekli da “nema vremena”.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZABRANJEN NA PINKU – Ekskluzivno Bebica progovorio “Miljana i ja nećemo raskinuti nikada Mariju volim kao majku”

CELA EMISIJA KLIK OVDE