MOKA VIDI POZITIVNI POMAK KOD ZVEZDE: Pohvale sa moje strane

 MOKA VIDI POZITIVNI POMAK KOD ZVEZDE: Pohvale sa moje strane

Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde su slabo krenuli u Evroligi. Izgubili su sva četiri uvodna meča, ali legenda kluba sa Malog Kalemgdana Zoran Slavnić vidi i nešto pozitivno. Misli da je poslednje pojačanje Luka Vildoza neko ko će promeniti izgled tima.

– Gledajući novog igrača, konačno da ubodemo jedno pravo pojačanje. Vildoza je stvarno talentovan, kreativan, tehnički potkovan, odličan šuter… Moraćemo malo da ga pelcujemo, jer je Argentinac, pa da se ne trza mnogo, da bude malo više u službi kolektiva. Kažem, konačno Zvezda da ubode u tom nekom izboru igrača. Mislim da će da bude veliko pojačanje i da ćemo sa njime da pravimo bolje rezultate – rekao je popularni Moka za Maxbet sport i dodao:

– Brzo će on da se vrati u formu. Vidi se da je pametan, tako kreativan… Kada sam video jedno njegovo dodavanje, sve mi je bilo jasno. Baš onako, pohvale s moje strane. Nesebičan sam kada je nešto lepo, ali me vi nažalost zove kada se dogodi nešto ružno, pa ispadne da sam previše kritičan. Biće vođa. Žao mi je ovog trenera Zvezde, uvek imam obzira prema mladim trenerima, što nije iskoristio utakmicu sa Realom da ga uvede i da završi utakmicu, da ga razigra. Poslednjih pet minuta Vildoza nije igrao. Dobro, trener je još neiskusan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *