MOKA OŠTRO O BODIROGI: Od njega se NE MOŽE očekivati da će POMOĆI Zvezdi

 MOKA OŠTRO O BODIROGI: Od njega se NE MOŽE očekivati da će POMOĆI Zvezdi

Foto: MN Press

Košarkaška Evroliga na čijem se čelu nalazi bivši srpski reprezentativac Dejan Bodiroga, kaznila je je Crvenu zvezdu zabranom registracije igrača na dva meseca, tačnije do 28. februara, a crveno-beli će morati i da olakšaju kasu za 25.000 evra. 

U razgovoru za Republika.rs legenda Zvezde Zoran Slavnić smatra da crveno-beli ne mogu da očekuju nikakve ustupke od Bodiroge. 

– Ne mogu da verujem šta se dešava, sramota je da ne dozvoljavaju Kampacu da igra. Tačno je da je Srbin na čelu Evrolige, ali to ne znači da će Dejan Bodiroga pomoći Zvezda. Od njega se tako nešto ne može očekivati – rekao je Slavnić. 

On smatra da je Zvezda postala trn u oku velikanima i zato žele da je oslabe. 

– Možda je ta odluka doneta kako bi se Zvezda sabotirala i ne bi se plasirala u top osam. Samo moraju biti svesni da se Evroliga ne završava u martu, već da traje i dalje. Ako uspemo da preživimo sad ovih dva meseca sve je moguće, onda nek se spreme da vide ko su crveno-beli. Dovođenje Kampaca je bio veoma zvučan transfer, kakav prave veliki klubovi. Sve to pokazuje koliko je Zvezda očvrsla i kakav je klub postala – zaključio je popularni Moka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *