“MOJI NASTUPI ĆE BITI KRATKI, SLATKI I SKUPI!” Jovana Jeremić otkrila da li će i dalje voditi “Vikend jutro” na Pinku

 “MOJI NASTUPI ĆE BITI KRATKI, SLATKI I SKUPI!” Jovana Jeremić otkrila da li će i dalje voditi “Vikend jutro” na Pinku

TV voditeljka Jovana Jeremić u emisiji “Premijera” progovorila je o snimanju spota za novu pesmu “Roleks” uz reči da je to njeno ostvarenje snova.

Jovana je otkrila i kako je dobila pesmu, te i da li će nastaviti da vodi jutarnji program na Pink televiziji.

– To je nešto što sam ja ceo život želela. Počela sam na Pinku u emisiji “Pop-rock kids”, tada sam bila druga. Uvek mi je životna želja bila da budem pevačica, međutim nisam to postala, postala sam šoumen i, mogu slobodno neskromno da kažem, najuticajnije TV lice na Balkanu. “Novo vikend jutro” gleda region i to je emisija koja je najgledaniji jutarnji program i druga po gledanosti emisija u odnosu na sve televizije – priča Jovana, koja je otkrila kako je došlo do toga da uopšte snimi pesmu.

– Dobila sam datoteku na Vajberu, broj telefona mi je bio nepoznat. Kliknem ja na datoteku i meni krene pesma… Ja čujem svoj glas, a ja nisam pevala… Odslušam pesmu i šokiram se, jer pesma je apsolutni hit! Okrenem broj telefona, kaže mi:”Zdravo, ja sam Devla, ne znam da li me se sećaš. Napoleonu i meni si ti pomogla pre sedam godina i mi smo u znak zahvalnosti, jer smo uspeli i sada smo producenti svih poznatih izvođača trep scene, rešili da ti uradimo pesmu. Pomogla si nam da ostvarimo naš životni san, sada ćemo ti pomoći da ti ostvariš svoj”. Ja sam počela da plačem, moram da priznam, pogodilo me je to. Uvek pomažem ljudima, to radim na dnevnom nivou, nikada nisam gledala da li će to da mi se vrati. Pesma je o meni kao seks simbolu današnjice, Srbije, Balkana. Pesma govori o mom životu, on peva o meni, a ja se pojavljujem u nekim delovima. Spot koji snimam je jako skup, puno košta.

Na pitanje da li ovo znači da će joj pevanje biti primarni posao nadalje, Jovana kaže:

– Nikada neću ostaviti “Novo vikend jutro” na Pinku, pevanje može da bude samo uz to. Volela bih da ova pesma zaživi, volela bih da imam svoje nastupe koji će trajati 45 minuta, sat vremena, koji će biti mešavina šoua sa pesmom, kao mjuzikl. Ja sam šoumen, nisam pevačica. Ako budem nastupala, moji nastupi će biti kratki, slatki i skupi.