“MOJA MAMA JE GLAVNA U KUĆI I MORA SVE DA AMINUJE!” Car vodi Aleks u Crikvenicu ako ispoštuje ova pravila

 “MOJA MAMA JE GLAVNA U KUĆI I MORA SVE DA AMINUJE!” Car vodi Aleks u Crikvenicu ako ispoštuje ova pravila

Foto: Instagram printscreen/zadruga

Filip Car Aleksandra Nikolić obeležili su “Zadrugu” svojom ljubavnom pričom. Car je u jednom trenutku razmišljao da li da veri Aleksandru u rijalitiju i podigne njihovu vezu na viši nivo, ali još uvek nije doneo tu odluku.

Sinoć je tokom žurke Car otvorio svoju dušu Aleksandri i priznao joj da se nada da će ona poći sa njim u njegov rodni kraj.

– Treba da dođeš u moj grad, među moje prijatelje i porodicu. Treba da uđeš u moj ukuću i da živiš sa mojom porodicom. Ti si preozbiljna, znaš koliko te volim, dušu bi dao za tebe. Nikog nisam voleo kao tebe, ovo sve ostalo je bila strast i zaljubljenost. Tvoja svest treba da bude razvijena da to ozbiljno shvatiš. Ja tebi odmah da kažem da je moja mama glavna u mojoj kući i da ona aminuje sve. Primetila si da njenog imena nema ni u jednoj čestitiki. Moja majka je pokretač svega i niko ne može ispred. Ona je radila tri posla da nas odgaji – rekao je Car i dodao:

Filip Car, Aleksandra Nikolić
Foto: Twitter Printscreen/Zadruga official

– Ja znam koliko me voliš i koliko si sazrela i da bez problema mogu da te odvedem kući. Kad izađemo ja idem dva dana u Novi Sad, ti dva dana kod svojih i idemo. To je bez poteškoća da mogu da te dovedem. Ti si bila idiot kad sam te upoznao, a ti si sazrela i vidi kako te sad ljudi gledaju ozbiljnije. Znaš kad bi te moja porodica toliko ozbiljno gledala, ali treba još napredovati. Ako ja ne pazim sa tobom ovde i napolju, ti znaš šta ja hoću i da razmišljam o ozbiljnim stvarima. Imaš 25 godina, je l treba za dve godine da mi poludiš? – govorio je Car.

Snimak pogledajte klikom OVDE.