“MOJ SIN JE NA USLOVNOJ” Zvezdanov otac KIVAN na sina i Anđelu, otkrio i šta se dešava sa Anom!

 “MOJ SIN JE NA USLOVNOJ” Zvezdanov otac KIVAN na sina i Anđelu, otkrio i šta se dešava sa Anom!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official/HYPE TV/Instagram printscreen/zvezdanzadruga6

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića sve češće upada u probleme i čini se da je na staklenim nogama. Anđela je isprovocirala Zvezdana kada je na bezobrazan način jednom od cimera rekla da ustane sa njenog mesta. Slavnić joj je skrenuo pažnju da se ne ponaša tako jer u takvim situacijama on treba da je zaštiti, a kako je na uslovnoj kazni, svađe i fizički obračuni su nešto što mu je najmanje potrebno.

Žestoka svađa i ubeđivanje nastavljeni su do duboko u noć, a Anđela se kroz suze izvinjavala Zvezdanu i obećala mu da više neće raditi ovakve stvari. Iako joj u prvi mah nije bilo jasno šta smeta njenom dečku, nakon nekoliko sati analize i ubeđivanja Đuričićeva je spustila loptu i izvinila mu se.

O vezi svog sina i mlade Novljanke i njihovoj poslednjoj i do sada najvećoj svađi komentar je dao Zoran Moka Slavnić, Zvezdanov otac i proslavljeni košarkaš.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Gledam Zadrugu i sve šta se dešava između Zvezdana i Anđele. Prebiću ih oboje kada izađu i kada ih budem video – počinje Moka u blago šaljivom tonu i dodaje:

– U izolaciji je posle sve izglađeno, pa sam mogao mirno da spavam.

Moka Slavnić je prokomentarisao i činjenicu da mu je sin na uslovnoj, ali nije zabrinut da može da završi u zatvoru.

– To što je Zvezdan na uslovnoj nema veze i ne brinem da bi stvari mogle da eskaliraju do te mere da završi u zatvoru. Kod mene nema šanse da budem neobjektivan jer je on moj sin. Anđela je priznala krivicu i izvinila mu se, ali tek kada je iscurelo mnogo krvi, da tako kažem. Mogla je da bude mnogo taktičnija, ali njena narav je takva da nije odmah rekla: „Izvini, kriva sam, neće se ponoviti“. Da je to uradila, sve bi bilo u redu.

Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Zoran je prokomentarisao i budućnost veze svog sina, pa naglasio u čemu vidi problem i šta bi moglo da bude razlog prekida pre završetka Zadruge.

– Anđela i Zvezdan su slatki i dragi jedno drugom, ali mala mora još mnogo da uči i da shvati da pored sebe ima alfa mužjaka. Nije ona loša, ali on je jak i pravi muškarac i ne voli takvo ponašanje. Ako budu bili intimni do kraja, njihova veza će izdržati, ali ako se to ne desi, postoje šanse da propadnu – iskren je zadrugarov otac.

Za kraj razgovora Moka je naveo da su Zvezdan i Anđela atraktivan par i da su interesantni gledaocima, ali da bi priča mogla da se proširi i na druge učesnike koji bi mogli da budu u centru pažnje, a takvih je ove sezone nažalost malo.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Adam Labunski
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ana je prošlost, nismo u kontaktu

Iako je u nekim prethodnim intervjuima rekao da se čuo sa bivšom snajom Anom i pokušavao da je urazumi, Moka Slavnić je sada priznao da s njom više ne komunicira.

– Priča sa Anom je završena i više se ne čujemo – kratko je rekao bivši svekar.

ana slavnić, zvezdan slavnić
Foto: Instagram printscreen/ana_76__/YouTube Printscreen/Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.