MLADIĆ SE BORIO 50 DANA DA PREŽIVI Potresne poruke za još jednu Uroševu žrtvu: Pozdravi nam naše drugare gore

 MLADIĆ SE BORIO 50 DANA DA PREŽIVI Potresne poruke za još jednu Uroševu žrtvu: Pozdravi nam naše drugare gore

Foto: Srbija danas/MUP/Društvene mreže

Petar M. (30) uz Malog Orašja kod Smedereva koji je teško ranjen 4. maja u masakru koji je počinio Uroš Blažić (21) iz Dubone je deveta žrtva pomahnitalog ubice, a porodica i prijatelji od juče se opraštaju od njega potresnim porukama na društvenim mrežama.

– Dragi Peco, vidimo se na nekom boljem mestu i pozdravi nam naše drugare. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju – piše u jednoj od poruka na kojoj se vidi kako ubijeni mladić nasmejan pozira u narodnoj nošnji.

– Peco naš, pozdravi nam naše anđele i vidimo se na nekom lepšem mestu.

Ovo su samo neki od komentara koje ostavljaju prijatelji i rođaci devete žrtve osumnjičenog Uroša Blažića koji je u svom krvavom piru ranio i 14 mladih. Mladić se borio punih 50 dana da preživi, ali hici koje mu je uputio ubica bili su kobni po njega i pored svih napora lekara.

On je, kako su ga opisali njegovi prijatelji, bio vredan, požrtvovan i osoba koja se trudila da očuva tradicionalne vrednosti u mirnom šumadijskom selu Malo Orašje. Petar je bio i veliki ljubitelj lova, oružja i član jednog udruženja koji se bavi iznajmljivanjem opreme i terena za pucanje u prirodi, koji se sada povodom njegove smrti oglasio.

– Obaveštavamo sve da je naš klubski brat Petar M, kojem je predstojeći kup posvećen, preminuo. U ovom teškom trenutku za njegovu porodicu, za naš klub i celo Smederevo doneli smo tešku odluku da nastavimo sa već planiranim aktivnostima, jer bi to naš brat želeo. Sav prihod sakupljen u kutiji biće prosleđen njegovoj porodici. Takođe, trudićemo se da ovo ne utiče na kvalitet susreta. Još jednom bi smo želeli da pozovemo sve prijavljene da dođu u nedelju u Lunjevac i na taj način ispoštuju našeg brata, koji je kao i svi mi voleo naš sport – stoji na stranici pomenutog kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *