MIZERIJA, NEMA NIŽE: Ovo je HONORAR ANĐELE ĐURIČIĆ – dok Ana uzima 200.000 evra, ona i Zvezdan će BANKROTIRATI?!

 MIZERIJA, NEMA NIŽE: Ovo je HONORAR ANĐELE ĐURIČIĆ – dok Ana uzima 200.000 evra, ona i Zvezdan će BANKROTIRATI?!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Zadrugarka Anđela Đuričić trenutno je jedna od najaktuelnijih zadrugarki, a publiku je privukla zbog odnosa sa starijim, zauzetim muškarcem Zvezdanom Slavnićem.

Priča se “zakuvala” kada je u rijaliti ušla i njegova supruga Ana Ćurčić, pa Slavnić sada ne može da odluči sa kojom želi da nastavi vezu.

Kako se piše u medijima, Ana Ćurčić je za učešće u “Zadruzi” dobila 200.000 evra. Ovo je najveći honorar koji je do sada dobijen za tako kratko učešće.

Ana nije potvrdila ove navode, ali ih nije ni negirala. Naprotiv, u toku svađe sa nezakonitim suprugom Zvezdanom, Slavnić je pomenuo da se prodala za 200 evra, na šta se ona slatko ismejala.

Ana Ćurčić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Pošto nisu zakonito u braku, smatra se da zaradu neće morati da dele. Sve i da budu morali da podele, Zvezdan neće imati šta da pridoda porodici jer iz rijalitija izlazi sa nulom.

Kada je Ana ušla u Belu kuću, Slavnić je napravio potpuni rusvaj. Uništavao je imovinu, povređivao se i demonstrirao nasilje, zbog čega je ostao bez celog honorara.

– Što da ne radim? I onako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi… – rekao je u lajvu Slavnić.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Anđela je bila učesnica i prethodne sezone rijalitija i, kako se pisalo, za to nije dobila veliki honorar jer je novo lice.

Otkako se priča zavrtela oko nje, priča se da joj je honorar skočio, ali ako nastavi Zvezdanovim tempom i ona će izaći sa nulom.

Đuričićeva je u trenucima očaja pre dve noći želela da pobegne iz “Zadruge”, pa je razbila prozor i pravila probleme. To je samo jedna od scena zbog koje će morati skupo da plati.

Početnicima je honorar između 150 i 300 evra nedeljno, a priča se da je Anđeli zbog nastale situacije povećan na 500 evra.

Foto: Srbija Danas

Do kraja rijalitija ima još šest meseci, do tada se mnogo toga može promeniti, te ostaje da vidimo šta će se sve dešavati i koliko će aktuelni zadrugari zaraditi novca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.