MISTERIOZNO NESTALA PORODICA MONSTRUMA IZ RIPNJA Stojan je brutalno ubio Nevenu (16), pominjala se KRVNA OSVETA – a sada…

 MISTERIOZNO NESTALA PORODICA MONSTRUMA IZ RIPNJA Stojan je brutalno ubio Nevenu (16), pominjala se KRVNA OSVETA – a sada…

Foto: Društvene mreže / Shuterstock

Ubistvo u Ripnju potreslo je Srbiju. Zločin kakav se ne pamti podigao je celu zemlju na noge, a meštani ovog mesta tražili su da se porodica monstruma iseli!

Braća Stojana Ilića (38) koji je 10. aprila oteo i brutalno ubio devojčicu Nevenu (16) navodno su proterani iz Ripnja, tvrdi komšnica, ali pojedini meštani kažu da to nije istina i da su oni sezonski radnici i da zato nisu u svojoj kući.

Stojan je kobnog dana oteo ćerku svojih prijatelja, skinuo je i pokušao da siluje, a kada se devojčica branila on je brutalno izbo nožem. Nakon zločina je otišao do kuće svoje žrtve i istim nožem napao njenu majku, ujaka i baku, a onda pobegao. Ubrzo je uhapšen, a na saslušanju je tvrdio da su ga “spopale crne misli, jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala”.

Odmah nakon zločina meštani su Stojanovoj braći poručili da za njih nema mesta u Ripnju i da bi bilo najbolje da se odsele, a neki su im čak pretili krvnom osvetom

Dva i po meseca nakon zločina jedna od komšinica tvrdi da su oni proterani zbog zločina koji je počinio njihov brat, ali pojedini meštani sumnjaju u tu priču. Oni kažu da se odmah nakon ubistva svašta pričalo, ali da se vrlo brzo i sve smirilo, a da braća nisu u kući jer su sezonski radnici i da su i ranije odlazili zbog posla i vraćali se posle nekoliko meseci. 

– Čuo sam i ja da su oni proterani, međutim, sumnjam u tu priču. Oni su sezonski radnici i može lako da se desi da su prosto na nekoliko meseci otišli negde da rade. Zaista ih ne viđamo, šta se s njima dogodilo, ko to zna. Pretili su im mnogi. Neki Pakistanac je čak govorio o krvnoj osveti, ali to je sve što znamo – kaže meštanin.

Podsetimo odmah nakon ubistva u Ripnju, Stojanov rođeni brat Jovan je potvrdio da su mu pretili i da će morati da se iseli iz kuće.  

– Istina je prete mi. Dobio sam rok od mesec dana da se iselim. Strah me je i strepim, imam dva sina. Preti mi komšija, morao sam da iznajmim stan jer se plašim za svoj život  – ispričao je  Jovan Ilić i dodao: 

– Sreo sam oca ubijene Nevene i pričali. Pitao me je ko mi preti i rekao mi da sam u njegovim očima treći brat i da nismo ništa krivi. Rekao mi je i da se vratim kući i da ništa ne brinem, ali ja ne mogu, plašim se. Ne plašim se porodice ubijene devojčice, već komšija koji mi prete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *