MISTERIOZNA SMRT LEPE SUBOTIČANKE: Njeno telo pronađeno ispred kuće – a onda su krenule da se nižu enigme

 MISTERIOZNA SMRT LEPE SUBOTIČANKE: Njeno telo pronađeno ispred kuće – a onda su krenule da se nižu enigme

Foto: Facebook

Mnogi zločini počinjeni na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su sami presudili sebi. U kategoriji Najjeziviji zločini u Srbiji podsećamo vas na neka monstruozna dela koja su odnela nevine živote i zavila u crno mnoge porodice, ali i cela mesta u kojima su se desili.

U februaru 2019. godine kao bomba odjeknula je vest o misterioznoj smrti Subotičanke Jasne Matić (41). Ona je ubijena udarcem tupim predmetom u predelu glave ispred kuće u kojoj je živela u Dalmatinskoj ulici. Komšije su za nesrećnu ženu imale da kažu samo da je bila “lepa, kulturna i mirna žena”.

Prve informacije nisu mnogo otkrivale:

– Još nema potencijalnog izvršioca. Žena je nađena mrtva, udarena tupim predmetom u predelu glave. Telo će biti poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad – rekao je tada za “Blic” izvor blizak istrazi. 

Njena prva komšinica je otkrila da je veče pre toga čula pucanj i da je, ugledavši u rano jutro forenzičare, pomislila da je na Matićevu pucano:

Foto: Facebook

– Sinoć kad je puklo, mislili smo da neko baca petarde pa nismo reagovali, ali jutros kad sam otvorila kapiju forenzičari i policija su već bili ovde. U šoku sam i prestravljena.

Zvanično je ostalo nepoznato ko je zvao policiju na mesto ubistva. Dok pojedinci tvrde da je to učinio neko od komšija iz Dalmatinske ulice, kruži i informacija da je to učinio njen partner. Jasna je brutalno ubijena i ostavljena da iskrvari nasred ulice.

Odmah sutradan misterija zločina je rešena. 9. februara 2019. godine u popodnevnim časovima pronađeno je telo Josipa Kujundžića (59) u naselju Verušić u Subotici. On je nekadašnji emotivni parner ubijene Jasne i, prema nezvaničnim saznanjima, čuo se sa njom telefonom pre zločina, pa se pretpostavlja da je hteo da raspravi sa njom razloge za raskid.

Sklapan je mozaik. Nezvanične informacije su bile da je telo ubijene žene pronašao njen partner koji je odmah i obavestio policiju. Kako se govorilo, on ju je čekao da se vrati iz noćne smene, ali je umesto toga mogao samo da obavesti policiju o njenoj smrti.

Josip je izvršio samoubistvo hicima iz lovačke puške, a iza sebe je ostavio oproštajno pismo.

Foto: Facebook

Policija je uverena da je Subotičanin vinovnik ubistva i krenula je da traga za oružjem kojim je izvršen gnusni zločin. Pretpostavlja se da je motiv to što nije mogao da je preboli. Sumnjalo se da je ubistvo počinjeno maljem ili drškom sekire, ali rezultati istrage i obdukcije nisu poznati javnosti.

– Ne znamo detalje, ali su oni prekinuli vezu, a on je navodno bio opsednut njom i nije mogao da je preboli. Ona je bila srećna sa drugim i to ga je sigurno izjedalo – pričali su ljudi sa jednog od salaša na Verušiću.

Jasna je iza sebe ostavila ćerku.

Kujundžić je iza sebe ostavio dvoje dece i nepoznanicu da li je svoju porodicu ostavio zbog lepe Subotičanke.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *