MISTERIJA TRAGIČNE SMRTI ZVEZDE GRANDA: Nemanja je stradao u saobraćajki, a svi se i dalje pitaju samo jedno!

 MISTERIJA TRAGIČNE SMRTI ZVEZDE GRANDA: Nemanja je stradao u saobraćajki, a svi se i dalje pitaju samo jedno!

Foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda

Tragična smrt pevača Nemanje Vukovića (22), koji se proslavio učešćem u “Zvezdama Granda” i dalje je prava misterija. 

Vuković je nastradao u ponedeljak uveče, na auto-putu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Dobanovačke petlje. I dalje nikome nije jasno zbog čega je pevač išao tu noć u tom pravcu, u vreme kada je trebalo da bude kod kuće u Beogradu. 

Na njega je naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta. Kako je izvor blizak istrazi otkrio, Nemanja je tragično nastradao nakon što je posle nesreće koju je doživeo pokušao da pretrči auto-put.

Nemanja Vuković
Foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda

– I dalje nije poznato zbog čega je išao u pravcu Dobanovaca, a još manje zašto je pretrčavao auto-put. On je tokom vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu, pa ubrzo dolazi do sudara dva automobila koja nemaju veze sa Nemanjinim vozilom. On je izašao iz vozila a preko puta u drugoj traci je bio policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka ranije – priča sagovornik.

Nemanja Vuković
Foto: Instagram printscreen/nemanjavukovicc


Druga dvojica vozača su saslušana u stanici, i protiv jednog od njih koji je državnjanin Ukrajine, biće podneta krivična prijava. Nadležno tužilaštvo je obavešteno o strašnoj nesreći, nakon čega je naređena obdukcija tela i sva ostala dodatna veštačenja koja će pomoći u istrazi. O slučaju pogibije mladog pevača obavešteno je nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju, ali i sva dodatna veštačenja.