MISTERIJA KOJA MOŽE BACITI NOVO SVETLO NA SLUČAJ! Ubodi ubijene devojčice iz Ripnja otkrivaju motiv – Stojan ostaje doživotno iza rešetaka?

 MISTERIJA KOJA MOŽE BACITI NOVO SVETLO NA SLUČAJ! Ubodi ubijene devojčice iz Ripnja otkrivaju motiv – Stojan ostaje doživotno iza rešetaka?

Foto: Srbija Danas/Društvene mreže

Kako se saznaje, Stojan Ilić (38) je osumnjičen za silovanje maloletnice i teško ubistvo, te mu preti najveća moguća zatvorska kazna – doživotna robija!

Naime, on je juče nešto posle 14 časova napao svoju komšinicu tinejdžerku (16), silovao je, pa ju je zverski ubio tako što joj je nekoliko puta zabio nož u telo, a potom je ostavio u šumarku pored pruge.

– Tinejdžerka je imala užasne povrede. Konstatovano joj je više ubodnih rana po stomaku i grudima. Sudeći po tome koliko je imala uboda, ne siključuje se ni mogućnost da je ovo zločin iz strasti – kaže izvor Kurira i podseća da su pojedine komšije ispričale da im se člni da je osumnjičeni Stojan bio zaljubljen u svoju maloletnu komšinicu, koja je inače išla u isti razred kao i njegova ćerka.

Podsetimo, juče u beogradskom naselju Ripanj, Stojan Ilić je nožem izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, nakon što je silovao i ubio njihovu ćerku i unuku. Sumnja se da je ubica najpre ubio devojčicu, ostavio je pored pruge, a onda pokušao da ubije i njenu porodicu, majku, babu i ujaka.

Kako se pretpostavlja, on je tinejdžerku najpre povezao kolima, silovao, a potom ubio i izbacio iz vozila.

Kako se saznaje, pre nego što ga je policija uhvatila, Stojan je bio u lokalnoj kafani gde je pretio da će se ubiti, a ubrzo nakon toga, seo je u svoj auto i zaključao se dok ga policija nije pronašla i uhapsila.

Osumnjičenom Stoijanu Iliću određen je pritvor do 48 sati, a sutra bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *