MISTERIJA JEZIVE SAOBRAĆAJKE: Soraje NEMA ni u jednoj zagrebačkoj bolnici, mediji NE ZNAJU ništa o njoj

 MISTERIJA JEZIVE SAOBRAĆAJKE: Soraje NEMA ni u jednoj zagrebačkoj bolnici, mediji NE ZNAJU ništa o njoj

Foto: Instagram prinscreen/sorajavucelic

Vest da je Soraja Vučelić navodno u subotu doživela stravičnu saobraćajnu nesreću na granici sa Albanijom, u kojoj je povredila vrat, polomila rebra i dobila unutrašnje krvarenje, uznemirila je region.

Domaći mediji su preneli vest da je ona odmah zbrinuta i operisana u jednoj albanskoj bolnici i da je njena porodica navodno odlučila da je privatnim avionom prebaci u Hrvatsku, gde je opet operisana. Takođe je navedeno, da tamošnji lekari čine sve što je u njihovoj moći da joj spasu život. Prema poslednjim informacijama izvora bliskom starleti, ona se uspešno oporavlja i pod stalnim je nadzorom lekara.

soraja
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


Ipak, kako sada prenosi “Kurir”, u tri najveće državne bolnice u hrvatskoj prestonici, Kliničko-bolničkim centrom u Zagrebu (poznatijim kao Rebro), KBC Sestre milosrdnice u Vinogradskoj ulici, kao i KC Dubrava, kažu da se osoba pod njenim imenom i prezimenom ne nalazi u ovom trenutku na lečenju u nekoj od tih ustanova.

Ono što takođe prestavlja misteriju gde se sada nalazi Soraja i u kojoj bolnici je operisana je i činjenica da ni hrvatski mediji ne znaju ništa o ovom slučaju, osim onoga što prenesu iz pojedinih medija iz Srbije. Prostom pretragom ni na relevantnim albanskim sajtovima nema izveštaja o vesti o ovoj navodnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, kako su pisali mediji, kada je u njen automobil direktno udario kombi. Poslednja vest o Soraji na albanskim portalima izašla je davne 2014. godine.

Soraja Vučelić
Foto: Instagram prinscreen/sorajavucelic


Podsetimo, prema pisanju pojedinih srpskih medija, od siline udarca, džip od 190.000 evra je bio smrskan, a nju i drugaricu su iz kola vadili vatrogasci. Ona je sa Kosmeta krenula ka Albaniji, a potom je planirala da otputuje u Holandiju, pa u Nemačku. Društvo koje ju je čekalo u Amsterdamu zabrinulo se što im se Soraja ne javlja, ne znajući da je imala težak udes.