“MISLIŠ DA SI MNOGO OPASNA?!” Ana Ćurčić u žestokom sukobu! Pucaju prijateljstva, svi joj OKRENULI LEĐA

 “MISLIŠ DA SI MNOGO OPASNA?!” Ana Ćurčić u žestokom sukobu! Pucaju prijateljstva, svi joj OKRENULI LEĐA

U toku je emisija “Gledanje snimaka” sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Zadrugari su komentarisali raspravu Žane Đorđević i Ane Ćurčić zbog povezivanja Nece Lazića sa Markom Markovićem.

– Niko ne može da vrišti na mene, za moj ukus je bila glasnija i to je kraj. Zato smo komunikaciju prkeinuli, ja ne tolerišemn takve stvari. Ako sam ja korektna tako neka mi se i uzvrati. Rekla sam Marku, zamerio mi je da neće pitnaja nikakva sa mnom. Zameirla sam mu ćutnju, a smeta mu što ga povezuju sa suprotnim polom. Mene su povezivali sa Matorom, ali ja se na to ne brecam. Meni Ana te budalaštine ne može da mi priča jer ja nisam maloumna – rekla je Žana.

– Misliš da si mnogo opasna – rekla je Ana.

– Ne može da vrišti na mene ni ona, ni niko. Neca se deklarisao kao bis*ksualac, samo bi Marko mogao da bude oštećena strana – rekla je Žana.

– Ana je došla kod nas da nam kaže, a Zorica nam je prethodno rekla da je nećemo uvući u igru, a meni i Žani je nejasno. Žana je zvala Zoricu, a ti si počela da se dereš da nju ne mešamo. Čudi me da vi odrasle i zrele osobe na osnovu špriča rekla, kazala donosite zaključke – rekao je Marko.

– Tvoja lepša polovina je mene pitala i ja sam joj objasnila. Ti si posle četiri meseca našao da se digneš i sa mnom raspravljaš, sram te bilo. Žana od kad sam ja sa njom u odnosu neće da komentariše ništa – rekla je Ana.

– Moram da je prekinem, ja biram i dopuštam do momenta koji mi je okej da se nešto priča ispred mene. Slušam reči i reagujem na njih. I Marku sam zamerila, ne govori mi jedno, a misli drugo. Uskladi misaonu imenicu sa govorom – rekla je Žana.

– Mislim da su teški foliranti ispali prema meni, hvala vam – rekla je Ana.

– Ona je navikla da svi klimaju glavom, a ja nisam ta osoba – rekla je Žana.

– Što si rekla Zorici da polako iseče sa mnom – rekla je Ana.

– Ne nisam, ona joj je zamerila isto to tvoje vikanje – rekla je Žana.

– Marko, Žana, Ana i ja smo imali korektne odnose zaista, a meni je Neca rekao da mu je Žana rekla da skinu bubice da nešto kaže. Rekla je kako sam ja rekla da su Neca i Marko, da je to poteklo od mene i ja sam ostala u šoku jer je laž – rekla je Zorica.

– On mi je jasan jer je gej deklarisana osoba, ali mi one nisu jasne – rekla je Žana.

– Ana se iznervirala jer je prvo njoj Neca rekao, pa i meni i ona je pod tim utiskom otišla kod Marka i Žane – rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Miljana Kulić iznela detalje svađe između Marije i produkcije “Svete se preko mog deteta!”

KLIK OVDE ZA DETALJNIJE