“MISLIM DA ME JE OMAĐIJALA!” Janjuš progovorio o ljubavi sa Majom Marinković, nije mogao da se obuzda

 “MISLIM DA ME JE OMAĐIJALA!” Janjuš progovorio o ljubavi sa Majom Marinković, nije mogao da se obuzda

Marko Janjušević Janjuš gostovao je u novom izdanju emisije “Magazin IN” kod voditeljke Sanje Marinković.

Tom prilikom se osvrnuo na svoju ljubavnu vezu sa Majom Marinković, zbog koje je ostavio svoju ženu Enu Janjušević i razveo se.

Kako Janjuš kaže, on smatra da ga je Maja omađijala ali ne krivi nju, već muškarce koji su sa njom to i dozvolili, poput njega, Filipa Cara, Bilala Brajlovića a sad i Zvezdana Slavnića.

– Većina mlađih žena u Zadruzi misle da su jako bitne, da su zvezde. Kada bi malo bolje razmislite, bez obzira što su na najgledanijoj televiziji, shvatile bi da, kad ih pogleda neko sa strane, reći će: “Da li su ove žene normalne”. One misle da su neko i nešto, ali ne mogu razmisliti o tome jer nemaju tog mentalnog kapaciteta – kazao je Janjuš.

On se osvrnuo i konkretno na Maju Marinković, sa kojom je bio u vezi, pa rekao kroz osmeh:

 Ona je očigledno za nas zlatna… Za svakog muškarca. Iskreno sada, ja šećer dobijem kad pomislim na sve to sa njom. Mislim da ona ipak nije kriva, mi smo idioti i krivi smo što smo dozvolili sve to – rekao je, pa dodao:

– Ja mislim da je ona mene omađijala. Možda je to neka magija, ne znam ni kako bih to objasnio, samo neka ide što dalje od mene – rekao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZABRANJEN NA PINKU – Ekskluzivno Bebica progovorio “Miljana i ja nećemo raskinuti nikada Mariju volim kao majku”

CELA EMISIJA KLIK OVDE