“MISLILI SMO DA JE VEĆA KORNJAČA, ALI BRZO SMO VIDELI DA JE ČOVEK” Isplivao leš u Staroj Pazovi, pecaroši otkrili detalje

 “MISLILI SMO DA JE VEĆA KORNJAČA, ALI BRZO SMO VIDELI DA JE ČOVEK” Isplivao leš u Staroj Pazovi, pecaroši otkrili detalje

Foto: Profimedia/Ilustracija

Telo muškarca (42) iz Stare Pazove izvučeno je juče iz Gajićeve bare u Staroj Pazovi.

Prema saznanjima , telo je isplivalo na površinu oko 19 časova, a primetili su ga obližnji pecaroši.

– Došao sam sa prijateljem na pecanje. Samo što smo se pripremili da zabacimo udicu primetili smo nešto neobično u vodi. Prvo smo pomislili da je neka veća kornjača, ali je vrlo brzo bilo jasno da je reč o čoveku. Samo je odjednom isplivao na površinu – priča očevidac koji je slučaj prijavio policiji.

Staropazovačka policija je brzo reagovala, telo je izvađeno iz vode i konstatovano da je reč o muškarcu za koga komšije kažu da ga nisu videli dva dana.

Dalja istraga će utvrditi detalje ove nesreće.

Inače, na ovoj bari desilo se više tragičnih događaja, jedan od njih je i onaj od pre dve godine kada je pronađeno telo doktora Dejana Ilića (47) iz Beograda koga je ubio Vlastimir Šever (42) iz Stare Pazove, koji je samo dva sata nakon počinjenog ubistva pucao sebi u usta ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *