“MISLE DA ĆE DA ZEZNU PRODUKCIJU!” Bivša zadrugarka progovorila o dogovorenim vezama u rijalitiju

 “MISLE DA ĆE DA ZEZNU PRODUKCIJU!” Bivša zadrugarka progovorila o dogovorenim vezama u rijalitiju

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo bivšu zadrugarku Emiliju Velemir.

Emilija nam je u emisiji otkrila i da je pred početak šeste sezone dobila ponudu od bivšeg zadrugara, da uđu u dogovorenu vezu, te da glume da su u rijalitiju zajedno, budući da se priča po Zadruzi da parovi navodno duže opstaju u rijalitiju.

– Produkcija ni za šta nije kriva, to su njihove priče. Oni se dogovaraju misleći da će da zeznu produkciju. Ali oni zapravo zeznu sebe. – rekla je Emilija u emisiji “Između dve vatre”, te dodala:

– Produkcija čita njih kao Bukvar realno, ja sam dobila ponudu za fejk vezu i na kraju sam ispala ja kao neko ko juri, mislim se šta da jurim – rekla je Velemirova i otkrila da se radi o bivšem učeniku Zadruge Boži Džounsu.

 Ja sam tom dečku dala savete kako da se ponaša, šta da radi, da će da ispadne ako ćuti, jer ja sam svedok, bila sam, da nije bilo Baneta Đokića, možda bih ispala i prve nedelje, jer ja sma bila skeptična od tog prostora čim sam ušla – rekla je ona.

Celu emisiju i šta nam je sve rekla Emilija, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.