MIRNESA MIKI UHAPŠENA NA AERODROMU U ŠTUTGARTU! Konobarica rodom iz Bosne osumnjičena da je ukrala MILION EVRA!

Kako prenosi Bild, policija je proteklih nedelja uspela da locira najtraženiju ženu u Nemačkoj. Zasad nisu poznati dodatni detalji njenog hapšenja, ali je na fotografiji koju su objavili nemački mediji primetno da izgleda drugačije od fotografije sa poternice.

Ona je promenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhvaćena kao brineta.

Foto: Instagram/Printscreen

Nemačka policija od oktobra je tragala za Mirnesom, koja je u javnosti postala poznata kao Miki. Ona je tada iz firme za transport u kojoj je radila ukrala milion evra i nestala u nepoznatnom pravcu.

Policija je saopštila detalje njene pljačke, i čak ponudila nagradu u iznosu od 37.000 evra za informacije o njoj. Ubrzo je fatalna Miki postala senzacija kako nemačkih, tako i balkanskih medija.

Utrkivali su se ko će otkriti više detalja o ženi koju traži cela Nemačka, pa smo tako saznali da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je ranije radila kao konobarica.

Foto: Instagram/Printscreen

Razmatrale su se brojne teorije o tome kako je i za koga ukrala milion evra, ali policija još uvek nije objavila te detalje.

Da je verovatno imala pomoć pri krađi veruju mnogi, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji za RTL izjavio da je prvo bio šokiran.

– Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvek je govorila da više ne želi da radi, da samo želi da se provodi – rekao je on.

Mnogi njeni prijatelji veruju da je imala pomoć u svemu tome. Angelov dodaje da je bila u stanju da uradi sve za svog muškarca, pa verovatno nije sama sve to organizovala. Na pitanje da li misli da Mirnesa S. treba da se preda, on odgovara -Ne znam da li je taj novac vredan svega toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *