MIRNESA MIKI POTPUNO PROMENILA LIČNI OPIS: Pogledajte kako sada izgleda žena koju je tražila CELA NEMAČKA (FOTO)

 MIRNESA MIKI POTPUNO PROMENILA LIČNI OPIS: Pogledajte kako sada izgleda žena koju je tražila CELA NEMAČKA (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Mirnesa S., koja je osumnjičena za krađu više od milion evra iz nemačke kompanije za transfer novca, uhapšena je na aerodromu u Štugartu. Na društvenim mrežama pojavile su se prve fotografije nastale neposredno pre hapšenja na kojima Miki izgleda neprepoznatljivo.

Na prvim fotografijama vidi se kako više nema ni traga od plavuše čije smo fotografije viđali u medijima prethodnih nedelja – ona je sada kratko ošišana brineta.

Takođe, promeni izgleda doprinele su i naočare za vid, koje inače ne nosi. Kako bi bila neupadljiva obukla se skroz u crno – na sebi je imala ležerni duks poznatog brenda, helanke i zimsku jaknu.

Inače, Mirnesa je prema nezvaničnim informacijama najavila preko advokata da će se predati policiji. Navodi se i da je tamošnja policija locirala njenu lokaciju tokom proteklih nedelja, pa je fatalna plavuša bila svesna da policija „steže obruč“ oko nje.

Podsetimo, Mirnesa, kojoj je devojačko prezime Bešlić, 14. oktobra je iz nemačke firme za transport iznela milion evra u kešu. Pljačka je odmah primećena, a policija je izdala poternicu za Mirnesom, koja je postala poznata po nadimku Miki.

U početku se nije mnogo znalo o njoj sem informacija koje je u javnost iznela policija. U pitanju je visoka plavuša, čije je telo prekriveno tetovažama.

Ona je vodila luksuzan život, što se može videti na fotografijama koje je delila na društvenim mrežama. Upravo te fotografije pomogle su istražiteljima da otkriju više informacija o njoj. Pojavile su se glasine i da se skriva u rodnoj Bosni, ali te informacije nikada nisu potvrđene.